Navštíveno 1193x

Cusa,jen se chci zeptat jak kdo ma skusenosti z Pioneer TS-W306C...chtel bych ho do basreflex ozvucnice...tak jestli by nekdo neporadil litraz a natrubek!!!proste tak poresit!!diky za odpovedi,rady

04.03.2007, 14:28 |
wolf uz to mam dojem tady jednou bylo ale slysel jsem ho na vlastni usi a hraje super źa ty prachy ale nejlepe hrajou dva v jedne bedne myslim ze jak financne tak zvukove dobre zalezi cim to chces krmit.je to jen muj nazor uvidis co ti pisnou druzi.
WOLF: no chci to hnat BOA MUV -9090...takze myslis ze to bude gut???potreboval bych nekoho kdo na nej stavel bednu a tak.... a byl v basreflex ozvucnici???

04.03.2007, 16:38 |
Olda Mám ho a nemůžu si stěžovat! fakt za ty prachy co mě stál paráda! mám ho sice v uzavřenej, ale jelikož teď dělám novou instal, tak půjde to basreflexu a pokud se mi sem podaří hodit obrazek :)), tak tam jsou nějaký údaje od výrobce..

OLDA: smekam hel moc diky fakt si toho nesmirne vazim moc diky fakt jo!!!a nacem ho honis???a da se vydrzet v auti??? ano visjak povez:D moc diky
mám ho v basreflexu a jsme spokojenej jak blecha:-)
Akordysek:a rozmery ty ozvucnice te ve???a cim ho krmis???doufam ze nava ze se ptam..a delka natrubku,prumer???diky za odpovedi
Pincek tam doporučuje nátrubek d:76mm,ale jen proto,aby nemusel být tak dlouhý-ale už jsem jich montnul desítky a ten BR to chce určitě o prumeru 100*200mm-prasknout ho do 50litru čistého objemu-malinko to vytlumit a je to sehr good:)).A tahá ho poměrně dobře kdejaký krám v můstku.
Jinak ta Boa dělá ty levný zesíky sice výkonný,ale mají mizerný DF,ale to kde jakej zesík při určitém kmitočtu...

04.03.2007, 19:50 |
Olda No já ho pověsil na Carpower hpb1502 a jako šlape mi to dobře :) ale jsem zvedavej jak to pojede s BR
no tak jsem taky zvedav..mno...diky za vas pokec..a rady....ja mel taky HPB 1502..ale ten bo jsem myslel ze bude lepsi...a i kdyby ne tak co:D....a dopufam ze em stoho bude bolet aspon hlava,a ze se tma nebude da vydrzet:D

05.03.2007, 01:15 |
Olda mě bolí palice jen z testovacího CD :D
mno a co mas za auti???no a kolik myslis ze by mu namerili,nebo kolik da pri tech 400rms v dB???

06.03.2007, 03:52 |
Olda Jéé tako to vůbec netuším kolik by dal.. nepočítej s tím, že nějak moc :) Ale letos to chci nechat změřit, teda pokud do tej doby nekoupím něco jiného :))