Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kdo poradí?

o Navštíveno 1017x o
o 25.02.2007, 20:00 | LastEd
Řeším jedno velké dilema, mám v autě basák SPL Dynamics Pro 15D4 a krmím ho opusem 500.1 , ten určitě nedává takový výkon jaký snese ten basák. dnes jsem na netu narazil na jeden zesík LANZAR VIBE286 (níže odkaz na oba dva zesíky) tak přemýšlím jestli bych ho měl vyměnit za nynějšího pusa 500.1 . Jedná se mi o to abych prostě neudělal blbost jak trám :)) protože opus je určitě velmi dobrý zesík, který má ale "malý výkon" :)) dík za každou radu

opus 500.1 : [ Link ]

Lanzar:
[ Link ]

o 27.02.2007, 00:36 | Celica2.0GTI
opus je SQ což SPL je právě naopak spl na tom zesu nevyužiješ a naopak kvalitu toho zesu neuslyšíš na tom subu
o 27.02.2007, 08:58 | LastEd
No právě... ten opus jsem měl dřív jak ten sub.. chtěl bych právě zesík s větším výkonem pro ten basák. třeba i helix dark blue 1000.2, ale na netu jsem zahlédl ten Lanzar tak se na něho ptám.. jestli ho někdo zná. jestli ho můžu vzít a krmit tím to splko.. jestli to není prostě nějaký šit :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3093 sekund.