Navštíveno 1010x

Ahoj, nevite kdo by si poradil s rozebráním a převinutím a opetovnym smontováním 30cm subwooferu ? Díky
Opět malé upozornění :-)))
Do původních hodnot reproduktoru se už žádný přemotávač nestrefí .....
Nejlépe vyměnit celý kit. který obnáší celou membránu i s cívkou.
Ale vyplatí se to ještě ??
Velice slušný přemotávač je p.Husák od Mohelnice.
Cena náhradního kitu,pokud ji teda prodejce dodává, se pohybuje většinou kolem 50% ceny reproduktoru.
Bylo to tak u reproduktorů co jsem si nechával repasovat.
Např. Kit na P.D. 122 mě stál 2500,- a reproduktor stojí 5500,-
Tonysss a myslis ze zas udela takovej zasadni rozdil aby ten SW hral rapidne jinak????
ja osobne si myslim ze kdyz udela stejny pocet zavitu od stejneho mista a stejnym vodicem, rozdil nebudude jiny nez max 7%.
tzn bude hrat proste stejne si myslim. Kdyz je vyrabi tak to taky navijeji. Lidi co se tim zabejvaj to snad navinou stejne........
Nemáte na ne neaky kontakt ?

25.02.2007, 21:19 |
petis Stou poloviční cenou souhlasím. Na muj woofer stojí recone kit podle kurzu 12000kč:-)
tak to je caraudio nejlevnejsi treba na JBL GTI stoji recone 12900:-((
no nevim stim převinutim bud ten kit nebo nove repro mam s převinutim skušenost a neybyly stoho dobre pocity
ja si radši ani nebudu zjištovat kolik to to bude stat na muj repro audiobahn AV1508t to bude balik
Lukin hele popis nedobre pocity docela by mne to zajimalo mel sem cca 15 premotanejch SW a nic zadnej markantni rozdil
tak taky určitě kdo to děla kamoš si nechal motnout sw typek se nějak netrefil do odporui civky a spalil konec na zesiku

27.02.2007, 20:32 |
petis | Upraveno: 2007-02-27 20:33:30
Jsem si nechal přemotávat cívky u Hollywood Edge, a impedance seděla 100%, teda podle měřáku. 1,8ohmu na cívku jak když střelí:-))
presne tak jak petis nevim ze by premotanej SW byl horsi a naopak kdaz das lepsi drat nez prochej lepe se chaldi atd atd