Navštíveno 1302x

25.02.2007, 14:02 |
foxos Čau tak jsem dneska nahrubo zapojil sestavu co mam od Yakuzy ve předu mam komponenty powerbass CK6,vzadu mam ovály MB QUART discus DTG 169,tyto komponenty a ovály jsou poháněny zesíkem BOA MVU-9000,a potom dva subwoofery PowerBass PSC-B12 ale budu pro ně dělat jeden box tyto subwoofery jsou poháněny zesíkem Helix DARK BLUE 4 a kapacitor Hifonics 1F XXCAP1000D.Auto zatim nemám vytlumené a hrálo to naprosto úžasně teď se zaměřim na vytlumení a dělání zástavby kufru fotky jsem dam.Dávám to do octávky tak kdyby jste měl někdo nějaké nápady nebo foto tak budu rád
Hoď fotky, jak máš udělaný ty CK6. Dával jsi redukci, nebo se vlezli v pohodě? Kámoš bude taky dělat oktávku.

25.02.2007, 14:13 |
foxos zatim foto nemam až to vytlumim tak tam hodim MDF kroužky víš zatim je tam mam normálně ale stejně to hraje výborně

25.02.2007, 14:15 |
foxos v kufru bude dvojitý dno ale musim to nějak udělat aby jsme v tom kufru mohl taky ještě něco vozit

26.02.2007, 06:41 |
foxos vůbec si nevšímejte tch kabelů je tot tam jentak naházený všechno bude vypadat úplně jinka jsem to chtel vyzkoušet

toho helixa odnekud znam..:)..at dobre slouzi, me nestacil:)