Navštíveno 1455x

je tam originální ovládání pod volantem které chceme zachovat a aby to ovládalo nové rádio. nyní je tam originál Philips s externím LCD. Ještě je potřebujeme aby byl vzadu AUX pro budoucí připojení DVD a pod. díky moc
můžu dodat i foto rádia, kabelu

22.02.2007, 13:48 |
LadaN U Alpine již tuto redukci mají :-)))
[ Link ]

22.02.2007, 13:49 |
LadaN A navíc Alpine je rádio, které hraje....
budes si muset koupit redukci podle toho jake radio vyberes. koukni na www.stualarm.cz tam ty redukce maji od www.connects2.com. ta redukce ti pak prevadi signal z Can Bus auta do radia. ja mam treba univerzal prevodnik ktery to prevadi na infra a chova se to jako dalkove ovladani a hlavne je skoro pro vsechny vyrobce
Yiacek - Jak to funguje? Nahrávají se tam povely z normálního DO?
Mám 5ku BMW a Eclipse moniciver a na to se bohužel žádná jiná redukce neprodává (nebo jsem žádnou nenašel). Proto jsem uvažoval o tomto řešení, ale zatím s tím neměl nikdo zkučenosti.
harry: no jsou tam ty povely prednastavene, jen nastavis znacku radia ale myslim ze eclipse tam bohuzel nebude, spis jsou tam masovejsi znacky jako alpine pioneer clarion.....pak jen vyvedes infra cidlo aby bylo v dosahu snimace radia
harry: no jsou tam ty povely prednastavene, jen nastavis znacku radia ale myslim ze eclipse tam bohuzel nebude, spis jsou tam masovejsi znacky jako alpine pioneer clarion.....pak jen vyvedes infra cidlo aby bylo v dosahu snimace radia
[ Link ]
na to jsem koukal. pochopil jsem to dobře že se musí sehnat proti kus tomu konektoru co je v autě, napíchat piny a pak se jen nastaví co mám za rádio a fachčí to??
uz nemusis shanet nic, spravny konektor mas u te redukce, jen ji musis objednat pro sve auto
funguje to bezproblemove, dokonce mam infra cidlo pod autoradiem v supliku a signal se do radia dostane a je dobre ze muzes kdykoliv zmenit radio a redukce se jen prenastavi

23.02.2007, 14:27 |
Shr3k Tady ty programovatelné interfejsy nepotřebují žádné infra.
[ Link ] mám jeden v autě (Mazda3 a Alpine) a funguje perfektně.