Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Možná hloupý dotaz

o Navštíveno 713x o
o 19.02.2007, 15:20 | Majk-fox
Ahoj, jelikož sem línej a nestačil jsem ještě připojit přední compa k zesu a mám je pořád jen na rádiu. No, ty kompa jsou SL 130 a mám takový problém, hrajou na rádiu čím dál tím hůř, nevím, jestli je to směšným zesem na rádiu,ale když ty repra byla nová cca před 9 měsíci, tak i na rádiu hrály jak víno, ale teď je to čím dál horší vím, že když přidám na rádiu zhruba na 3/4 výkonu, tak už začly repra zkreslovat, což je v celku pochopitelné, ale teď chrčej i při půlce výkonu a při určité frekvenci, je to humus,když při zkladbě Johna lennona IMAGINE zní jeho hlas, jak trumpeta. Bojím se, že budou přidřený cívky,ale nikdy sem to nedával na víc, než jen tehdy,když to začlo zkreslovat a chrčet.

o 19.02.2007, 15:24 | Majk-fox
Zkusím je píchnout na ten zesík a uvidíme. ale když sem je vymontoval, tak na magnetu byly zaschlý kapky a v chlazení cívky rez.
o 19.02.2007, 17:09 | Hara
Při příští montáži použí Rain Stop na ochranu repráku proti vlhkosti.
[ Link ]
o 19.02.2007, 18:06 | Majk-fox
Vím :) Ten reprák by to měl vydržet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.