Navštíveno 1616x

Mám JBL P1222e a potřeboval bych poradit,jak bude lépe hrát?Mám ho zapojenej do 2+2 v 54 litrové bassreflexové ozvučnici.Pouštím do něj jen tak 150W na jednu cíku.V manuálu mají že má 400W rms,nevíte kolik má asi po těch dvou ohmech?
200W + 200W nevim kolik si mužu dovolit do něj pouštět.Díky za odpověd.

RMS ma porad stejne:-)) a navic nema presne 2 ohmy ma o neco min protoze impendance se zahratim zvedne
Co je zapojeni 2+2???

19.02.2007, 19:21 |
erix7 (K)
no kdyz to ces mit na music tak das 2x2 na 4 a kdyz te to omrzi a budes chit boom boom, das 2x2 na 1 :)
spíš napiš co máš za zesilovač, protože podle toho co píšeš si nejsem jistej jestli máš správný zapojení, jsou tam dvě možnosti, buď 1 nebo 4Ohm, v obou případech to má 400w, 2Ohmy zapojíš jedině tak, že budeš napájet každou cívku zvlášť jednim kanálem stabilnim do 2Ohm
Zesik mam zatim jen Carpower HPB 1502 ten je stabilní do dvou ohmu na kanál,chtěl jsem jen vědět jak je to lepší zapojit.Jestli do mustku,ten zesik na 4 ohm nebo každou civku zvlášt na 2 ohm.Později chcu lepší zesilovač.Ale ted to jede na ten carpower.
pokud každou zvlášť, tak by bylo fajn mít na rádiu výstup pro sub (mono), co se týče stereo, asi by bylo težký najít hudbu kde v jednu chvíli jde levá a pravá strana proti sobě, ale nechtěl bych bejt ten první kdo jí najde :o))