Navštíveno 1014x

Caute, co byste mi doporucili na Audisona Lrx 1.400? Zbytek sestavy: Kompa PB ES6 CV2, ovaly spectron, na ne zes Magnat The Rock 800, bat Kinetic,kabel 50qmm.
Posloucham Hipec,RnB,Dance,ale taky Mike Oldfielda atp. Nejaky sw,ktery v kombinaci s lrxkem vytvori kombinaci,kde bude naplno vyuzit potencial jak zes tak sw.Takze neco na 2ohmy..
Auto Honda civic Vti, sedan.
Diky vsem za rady a nazory.
Já měl v Golfu na tento zesík Hertze HX300D v basrefflexové ozvučnici a naprostá bomba, jak SQ tak SPL ,fakt ideální kombinace, dance , hiphop prostě parádička jinak bych klidně zkusil Powerbase serie ES 2x4 ohm, má sice nižší citlivost než ten Hertz, ale myslím že to taky pěkně zahraje
[ Link ]
2 Biturb: zalezi zda ti jde o SQ, SPL nebo o co presne, ale uprimne nebal bych se ani nejaky 4ohmovky:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] ale jak pise mishan, ty HX 300D jsou mocmoc povedeny, kdyztak mail znas, tak napis :-)
No,jelikoz mam sedana,tak by to chtelo neco co i zatlaci.At to jde dovnitr slyset.)Takze neco do 2ohmu.El-diablo mi psal ze se nemusim bat jit do 1ohmu..Je to opravdu tak v pohode??Bude to pouzitelne?Nebudu s nim vyhravat hodiny naplno..
Lrx1400 ti 1 ohm moc dlouho nevydrží, možná pár minut :-)))))
Je na 1ohmu problem jen z prehrivanim?Dokaze pri tom 1ohmu jeste neco ukontrolovat?
no já nevím, ale co jsem měl to svoje a ptal se odborníků, tak všichni mi zapojení do 1 ohmu vymlouvali, takže bych to fakt neriskoval
měl bych tu na prodej 2x Power Bass .... na Lrx to sedne...
[ Link ]
Ten Hertz se mi zacina cimdalvic libit..Hlavne ta citlivost je pekna!

19.02.2007, 11:23 |
alfik ten hertz ma citlivost okolo 89dB tie merania su moc prespekulovane ale ja mam LRx 1.400 a nanom zaveseny hertz HX300D a paradicka a mam tiez sedan netreba sa toho bat.akurat budes muset dat nieco pod znacku :-) zahra aj zatlaci.na obycajne pocuvanie obycajneho hlucheho cloveka staci.pocuvam tiez Hipec a RnB.a do jedneho ohmu ani neuvazuj.uz do 2ohm ho viem pekne zahriat aj ked je vonku 10 stupnov cez leto som ho este nemal
Tak co?Najde se zastance nejake jine kombinace?A dela se ten hertz vubec v nejake origo ozvucnici?Jen se ptam,jelikoz jsem jeste nic nevidel.Jinak kolik ma br ozvucnice parametry??Diky kuci..:)

19.02.2007, 13:04 |
Ricci Hertz HX300D je na to lrxko naozaj idealny
2 Biturb: Hertz se dela i v origo ozvucnici, neni problem dodat :-)
viz napr.:
[ Link ] jinak bych zvazoval netrvat az tak moc na te dvoucivce a i tyhle 2 basaky umi zahrat moc pekne :
[ Link ] [ Link ]
Biturb: já ho měl v 42L a dvěma nátrubkama o pruměru 82mm a kamoš ho měl v 51L a taky se dvěma stejnýma natrubkama a taky tuším na 600W, a hrálo to bombově
[ Link ]
Nevim,do tech 4ohmu je mi skoda ztraceneho vykonu.Zatim jsem nejspis pro tu 2civku.Takze bednu si budu delat.Kolik litru bych mel teda dat,aby to bylo ok.A jak se to bude lisit kdyz tam bude 1br nebo dva br?Mista v kufru mam celkem dost..

19.02.2007, 21:33 |
petis Biturb: Je to analog zesík takže se musí zahřát aby hrál tak jak má. a to že je docela horkej i na dva ohmy je normální stav. Takže se toho neboj