Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Napájanie Fiat BRAVA

o Navštíveno 2519x o
o 18.02.2007, 12:32 | Phase
Ahojte,
konecne by som cel pozapájať vsetko musicc v aute, a potrebujem natiahnuť napájací kábel na Fiat Brava.
Nevie niekto poradit, kadial tahať 50mm2 kabel?Kde sa nachádza priechodka atd?
Dakujem za vsetky rady.

o 18.02.2007, 12:50 | Piskoteek
sundej plast kde je pylovej filtr a uvidíš...je tam pruchodka...(pod oknem u spolujezdve..ja jsem ješte musel odmontovat kastlík abych to dostal do kabiny)
o 18.02.2007, 12:54 | Phase
Piskoteek, a ziadne vrtanie, alebo nieco take?
a da sa to iba u spolujazdca?Pred soferom, nevieš o neakej priechodke?
Velmi pekne dakujem za info.
o 18.02.2007, 22:54 | doronel
Podobný problém jsme řešili u Stila. Každý, koho jsem se ptal, mě ujišťoval, že se musí vrtat. Makonec jsme našli průchodku v tom místě, jak píše Piskoteek. Také se musel vyndat kastlík (u žádného jiného auta to snad není tolik šroubů :-) ). Za kasltlíkem je taková silná pěnová guma, pod kterou je ta průchodka. Ze strany motoru se k ní těžko dostane, protože je to kryté takovým filcem a před ním je namontováno spoustu věcí - trubičky a pod. Nejrychlejší a nejsnazší bylo tedy provrtat průchodku z kabiny a pak prostrkat kabel do motorového prostoru.
o 19.02.2007, 10:52 | Phase
takže sa vrtaniu, asi nevyhnem, aj ked vrtať sa mi moc nece, ale co mam robiť.
Ak by mal niekto ete neaky info, sem s nim.
Dik všetkym.
o 19.02.2007, 11:02 | Martinec7
spoj se se clenem The Timo ten to uz resil ve svem byvalem Bravu
o 19.02.2007, 11:23 | Mr.pitr
tahl jsem to po řidičově straně a v pohodě,pruchodka je sice malá ale 25mm kabel tam prošel.

foto k příspěvku  od Mr.pitr

o 19.02.2007, 12:34 | Phase
Martinec, skusim sa s nim spojit, dakujem.

Mr.Pitr a neskusal si aj iný kábel o nieco vecsí, cca 50mm2, alebo sa dá prevrtat tá prichodka, nevies náhodou?
diky.
o 19.02.2007, 17:41 | Phase
uz nikto?ziadne postrehy?
ale aj tak dik
o 19.02.2007, 20:29 | Phase
Dakujem vsetkym, ale hlavne The Timovi, ktory my poradil a ujasnil pár veci.Dik.
o 22.03.2007, 22:44 | roman | Upraveno: 2007-03-22 22:45:54
na bravu sem to táhl na řidičové straně,je tam průchodka.bohužel při zpětné montáži plastů kolem okna mě prasklo,takže příště radši druhou stranou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3199 sekund.