Navštíveno 1214x

Chci se zeptat na váš názor a zkušenosti se zesákama a sub od značky Rockford Fosgate ? dík
SW od RF sem nainstaloval do auta a delam dvojte dno a reprak je novej takze se teprve rozehrava a neni to poradne utesneny a vytlumeni ale musim rict ze i pres to prezevsechno ma krasne cisty basy a zesik od RF jsem dal do auta dneska takze uvidime ale myslim ze RF rozhodne nic nepokazis :-)) ale hlavne sou tu daleko chytrejsi a zkusenejsi pres RF :-))
jinak kdybys si chtel tak foto z vystaby
[ Link ]
podle mě je to hodně o stylu hudby kterej posloucháš, RnB to hrálo luxusně, rychlejší basy to nestíhalo tak mohutně i přes to že jsem je měl v uzavřence
Escudo: a konkrétně o jakém modelu mluvíš?
lbiZien:
Mám zkušenosti jen s řadou T2 a rozhodně bych neměnil. Nejlepší přednášku ti může udělat Barthez. Měl od RF leccos.
Devotee:
[ Link ] tahle řada, akorát 2x30cm (2x8Ohm)
Mam v pgt206 SW P1 v uzavretej bendi a som velmi spokojny... aj ked je to len P1, co nie je ziadna supa, tak za tie peniaze to hraje velmi dobre. Tiez som od nich pocul par zosikov a zvukovo ani vykonovo ma nesklamali...
No nazor na RF je vseljakej. Zalezi co chces a kolik chces investovat. SW od RF je dobre koupit, ale dulezite je cim to budes krmit. Na bassaky rady P je mozne povesit nejakej lehci zes, ale na radu T bych dal pouze nejakej dobrej monoblok, aby jsi z nej dostal moximum. Zvukove a kvalitou provedeni mohu jen doporucit, ale samozrejme Ti nekdo rekne ze RF ma kovove vejsky a atd.. v pripade tech vejsek me jsou treba prijemne, ale pri poslechu jazzu jsou moc ostre. Zalezi pak jakou hudbu poslouchas.
Hodí se RF třeba na hip hop? A stačí krmit woofer řady P tímto
[ Link ]
Urcite a ne jen na hiphop..... Jeke SW rady P? P2? P3? Jinak zes je dobrej, ale obecne plati pravidlo, ze na SW RF jedine zase zes RF :-)
muzu potvrdit mám P2 mel jsem ji na mgnatu, o vikendu sem prepojil na zesik RF a hraje to lip :-)
No v plánu je P2 a bral jsem to tak, že se mi ten zes líbí, a jestli jsem se dobře díval, tak Lighting audio nějakým způsobem patří do skupiny s RF
Barthez: Co si myslíš o novém designu Punch repráků. A kede všude se dá u nás sehtan RF kromě Rapid autohifi
Me osobne se zamlouva ten starej vzhled, ale novej proc ne. Kde jinde? Nikde. RF sem dovazi rapid a od rapida berou vsichni ostatni. Pokud neco budes potrebovat, tak muzu dodat. LA sem zacal rapid dovazet........
A co si o LA jako značce myslíš? M8š nějaké zkušenosti?
S touhle serii zatim nee......
A s jinými výrobky od téhle značky?

20.02.2007, 19:26 |
transportér | Upraveno: 2007-02-20 19:26:32
Tweety xx:
LA jsem měl 2x25. Honil jsem je tak, až trošku zasmrádly cívky. Tak jsem je dal kámošovi a ten je dál hulí o 106 už rok.
transportér :
Ty si starej palic civek :-)))))))
Barthez:
No no, jen jsem zkoušel kdo z nás vydrží víc. Vyhrál jsem, ale měl jsem z toho
normálně halušky. Že ty bys nevěděl o co jde?? : -)))
to Barthez: jakej zesik bys doporučil na tento wofer T212D2, jako am omezené finance nevíš spíše o něčem starším, trošku jetej myslím nebude vadit
No me na T2 behal rozume CarPower D-Rex, ale kdyz jsem na nej dal RFko, tak to bylo o necem jinem. Je to otazka penez.
Trandak :
No myslim, ze jsem taky lecos vyzkousel s Tckovejma SWckama :-)))))))))
no jasně ja bych chtěl právě nějakej rf
Barthez:
Jak to máš teď ty hluchoni? Necpeš do každý T2 po tisíci?