věřím, že to tady bylo už minimálně 100x, ale chtěl bych nastínit svou situaci.
Doteď jsem hrával na komponentech Sony - rádio, zesilovač, 100mm reproduktory ve dveřích.
Teď jsem přešel na /////Alpine, Crunch, Rainbow. Místo 100mm reproduktorů do dveří chci dát kompa 165mm.....doorboardům se nevyhnu. Chtěl bych se zeptat, zdali je potřeba, případně co z toho získám, když vytlumím dveře? případě čím vytlumit a jak.
Stačí ADM deska od Sinus Live?
Pokud to chápu správně, sundám origo doorboard, odcvakám táhla a další drobnosti a potáhnu tím plátem celé dveře?
Jak se v budoucnu dostanu např. ke stahovačce?
Děkuji za zodpovězení všech mých (možná zbytečných) dotazů. Dá se říct, že s právým AH teprve začínám, protože to, co bylo doteď by bylo pro mnoho členů výsměch :o)
2 StreetFighter:
my pouzivame tohle :
[ Link ] za peknej peniz hodne zajimavy tlumeni - pri nahrati je pekne mekky a dokaze kopirovat i hodne slozity tvary a druha vec - pokud se ti treba nekde protrhne, das tam druhou vrstvu, poradne nahrejes a roztece se ti, ze ze 2 vrstev udelas jednu, takze super :-)
jinak k tomu vytlumeni, pokud mas ve dverich diry (akusticky zkrat), tim, ze to prelepis, se priblizis uzavrene ozvucnici a dvere ti treba zacnou hodne dobre basovat, celkove ma zesik vetsi kontrolu nad membranou reproduktoru

ještě menší dotaz.....bavil jsem se s jedním člověkem ohledně Tecsound....nabízel mi jej, ale když jsem mu řekl jaké používám komponenty, tak říkal, ať nešetřím....
čili to napíšu i sem....
HU Alpine 9853R
2xSW v uzavřence Alpine SWR-1021D
Kompa Rainbow Slx 265 Deluxe - do dveří
Kompa Rainbow Slx 265 Deluxe - do plata
Crunch V-1800 - bude pohánět 2xSW
Crunch V-4300 - bude pohánět oboje Rainbow
jinak jedná se o vůz Honda Civic 4.generace (1988-1991) 3dvéř. Stačil by ten TBP do dveří? díky