Navštíveno 1071x

14.02.2007, 17:52 |
kasos chtěl bych se zeptat když mám zesík magnat solid a v můstku dává cca 150W rms a na něj je píchlej basák ESX S124 s výkonem 300W rms zesík je napájenej kabelem 25qm a normální baterkou. Když tam dám nějakou disko muziku kde jsou dlouhý táhlý basy tak mi příjde, že to jen tucne a dál už nic. samozřejmě by to chtělo silnější zesík (na tom se pracuje) ale nechtělo by to ještě kapacitor?
díky
kapacitor rozhodne nepomuze...

14.02.2007, 18:06 |
Ricci Na poriadne dunenie potrebujes kopu Wattov a bassreflex a slusny zosik so slusnym vykonom a slusnyreprak,ktory toho dost znesie...

14.02.2007, 18:20 |
kasos to ricci: v bassreflexu to je. že to není dost nakrmený je znát už z uvedených parametrů. nejde mi ani tak o tlak ale spíš mi opravdu příjde že ten zesík nemá dost štávy... dle mě by to v tý písničce mělo zahrát dlouhej dunivej bas ale jako kdyby ho ten zesík utnul prostě ho ukončí kdy nemá :-(
jestli to nemaš kvalitou nahravky
Ricci řekni rovnou kupu kilowatov

15.02.2007, 02:09 |
kasos to lukin: myslím že to není kvalitou nahrávky na domácích 5.1 ten woofer pěkně dlouze duní a v autě nic jen udělá buch a usekne to
podla mna by to mohol vyriesit kapacitor...ved predsa na to je aby vyrovnaval kolisanie napatia...a podla toho co pise kasos tak baterka nestiha dodavat energiu
Neorezavas nejake potrebne pasmo?
to může bejt hodně věcí, špatný nastavení rádia, kostra, horší baterka...to chce vidět, jseš z Prahy, tak zajeď za někym kdo by mrknul
deadmeat: kap ti trochu pomuze jen na zacatku vetsiho odberu proudu, ale kasos ma prave opacny problem
Domnívám se, že to je o nastavení zesilovače, také bych možná zvolil ten kapík, protože jak říkáš, tak ten zes. nemá z čeho brát momentálně šťávu a ten kapík ten impulz v tu chvíli poskytne.
spíš baterku možna prvně skusit od někoho pujčit
Kapem nic nezmění...pokud má 25qmm kabel a aspoň trochu schopnou baterku..tak na těch 150w je to až moc....Spíše to bude nedostatkem výkonu, prostě ten zesík si s tím basákem neporadí, zkus si od někoho půjčit silnější zes a vyzkoušej to! Třeba to zesikem nebude a problém bude jinde(reprák,kabeláž,signálovky,cokoli) ale počítám že z 80% to bude zesikem...

15.02.2007, 16:46 |
kasos to barhez: s tím pásmem dobrej nápad určo na to juknu
to escudo: no tím rádiem by to mohlo být taky nějak jsem si tam zatím vůbec nehrál s nastavením je to alpine CDA 9852 (bohužel jen 1 RCA), kostra by měla být dobrá měřili jsme ale není to tažený zpátky na baterku, baterka by měla být snad dobrá je to briketák ty by je měli mít silnější ne? z Prahy jsem ale neznám nikoho kdo by mi to mohl posoudit
to audiofil a dave 1984: jj od kámoše si půjčím rodek R480i ten by ho měl dostatečně nakrmit