Navštíveno 611x

14.02.2007, 15:22 |
dolph Cau. chtel jsem se zepta jestli jde do AUTA zapojit repro Creativ co se davaji k PC je to tusim 5+1 .. NENI TO PRO ME!! ptal se me na to kolega. no nevedel jsem co mu mam odpovedet :D
ja myslim, ze bude problem s Ohmama...
Ale nerad bych kecal...

14.02.2007, 15:37 |
Yawor já bych se spíš ptal proč....
sa mi zda ze to ma 4ohm ale newem woofer by mal mat aj trafko na 220 taze neewem nwem a newem proc to chce dawat do auta....
no raz som videl v skodofke 100cez zadne okno woofer Sony s domaceho kina :-D

14.02.2007, 15:47 |
dolph takže..
proč? protože to sehnal nekde levne a rikal ze mu to DOMA hraje luxusne. a ze nema moc penez na poradne hifi do auta..no s tema ohmama jinak nevim..a je to hnane pres trafo ale nevim co a jak .. proto se tady ptam :) :)

14.02.2007, 15:52 |
SnoW_69 | Upraveno: 2007-02-14 15:53:35
Zdarec ohedne te 5.1 no neni to moc dobra volda ale zapojit by to slo ale musel by vydelat zesilovec ze SW a udelat napajeni aby bylo na 12V a pak si to rozmisti po aute jak potrebuje jestli teda nechce poutzit jen samotne repro bez bezny. a kdyby jen repro tak to neni vubec problem namontuje to popripade udela nejaky redukce zapoji ta na zes do auta a na autoradio a hotovo..s tema ohmama by nemel mit problem maji mit myslim standartne 4ohm

14.02.2007, 16:59 |
DaveX :D

14.02.2007, 18:12 |
deadmeat | Upraveno: 2007-02-14 18:15:23
ja som to uz skusal...repraky k pocitacom maju napajanie na 13.8 V cez trafo takze som woofer napojil priamo na baterku (pozor na polaritu) a hralo mi to vtedy len na MP3 prehravac lebo radio som mal len kazetove original k autu bez vystupu...ale nebolo to bohvieco mam pocit ze doma mi hrali tie repraky lepsie...mozno kvoli tomu ze tam islo len tych 12V namiesto 13.8...ale hrat to hralo
Samozrejme ze doma budou hrat lip jsou delany na doma. a ne do auta. ale tech 12V bude malo jak to nema spravne napajeni tak to muze delat velkou neplechu.
nechapu proc dawat do auta take repro racej kup nejake kompa a po pripade ovaly...
SnoW_69:porad to same....muzes mi vysvetlit proc to bude hrat lip doma nez v aute?Jako jen proto ,ze je to urcene na doma?Chaba odpoved nezlob se....podle me takovy odpovedi zbytecne matou lidi....
Goldies:Proc by mel byt problem s ohmama?
dolph:Pokud ty bednicky maji svoje zesilovace,coz asi maji,tak by jsi mel zjistit jaky napajeni musi mit ty zesilovace....a jinak se delaji menice z 12V/220V....
souhlas s xxfavo
Pokud to chce hodit do auta, tak ať si koupí měnič z 12V na 220V a má to... Jinak to asi nepůjde, protože pokud je to nějaký výkonější repro, tak bude mít symetrický napájení což v autě prostě není a dělat měnič z nesymetrickýho na symetrický by vyšlo draho...
Měnič z 12V na 220V stojí tak 1500kč...