Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ozvucnica pre koax. ovaly

o Navštíveno 904x o
o 14.02.2007, 09:31 | deadmeat
ma vyznam robit ozvucnicu pre zadne ovaly do plata? chcem ich vyuzivat na dotvorenie basov tak sa pytam ci by tam ozvucnica (uzavreta alebo bassreflex) pomohla zvyraznit ich basy

o 14.02.2007, 11:53 | Fridom
Spíš mě napadá otázka, jestli má význam mít v platu ovály, pokud máš SW
v kufru, jestli máš tak jak silný SW ?
Jinak když dáš ovály do uzavřené ozvučnice např. dvojité plato, tak
to bude hrát určitě líp.
o 14.02.2007, 12:25 | deadmeat
praveze nemam subwoofer a ani neplanujem pretoze mam toyotu yaris a ma dost maly kufor a treba aby tam bolo miesto kvoli nakupom
o 14.02.2007, 12:47 | Fridom
Tak pokud SW neplánuješ tak bych ty ovály dal do dvojitého plata.
A nebo ještě jinak, dej ty ovály do plata a poslechni si to. Když ti
to příde slabé, tak uděláš dvojité plato, věčina co má ovály v platě,
tak je má bez ozvučnic a sou spoky, skusíš, uvidíš.
o 14.02.2007, 15:23 | Escudo
tim že uzavřeš ovály do ozvučnice dosáhneš toho, že budou mít ostřejší zvuk a ne tak hluboký basy, takže vlastně přesnější, ale ne s takovym dozvukem. Pokud nemáš sub tak ozvučnici moc nedoporučuju, musela by bejt velká a to je zase blbost. Je dobrý vycházet z toho, že je to freeairovej reproduktor. Pokud chceš basy, tak kup spíš něco silnějšího na zesík. Já sám jsem ovály do ozvučnice dal, ale to jenom pro to aby byl silnější a přesnější zvuk, woofer se mi stará o zbytek.
o 14.02.2007, 18:03 | deadmeat
takze ma to zvukovy vyznam aby boli v ozvucnici?aky mas objem tych ozvucnic? inak mam tieto ovaly [ Link ]
a napaja ich tento zosik [ Link ]
o 15.02.2007, 09:36 | Escudo
myslim si že ozvučnice by byla užitečnější k oválům v případě kdybys měl woofer, takhle ztratíš hlubší basy, moje ozvučnice je cca 17l pro oba dohromady, myslim si že to co máš bude hrát dobře i otevřeně, stačí když bude plato pevný, když se ti zvuk nebude líbit, pak teprve laboruj, ale fakt to nebude třeba
o 15.02.2007, 09:40 | deadmeat
diky Escudo asi to necham len v plate....este som sa chcel spytat ci nebude problem zapojit tieto repra [ Link ]
maju 45W RMS na zosilovac ktory ma na kanal 125W rms
o 15.02.2007, 19:00 | Escudo
teoreticky by to i šlo, ale nešel bych do toho, jsou spíš na rádio. Musel bys dávat fakt pozor, ale problém je v tom, že ovály budou mít silnej zvuk kterej ti přehluší zkreslení těch předních pří případnym přetížení, takže je odkouříš aniž by sis něčeho všimnul, spíš sežeň něco silnějšího, nebo je dej jen na rádio zatím
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3164 sekund.