Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro v Golfe V

o Navštíveno 873x o
o 13.02.2007, 17:12 | jony
poradte ci by bol aspon o trochu lepsi zvuk v seriovkach na golfe V ak ich napojim na zosilovac ako ked su iba na radiu {nie vw radio}..viem ze je to riziko,mozem ich odpalit ale aspon budem mat dovod ich menit, lebo nechcem ich menit..v predu su to trojpasmove, trebalo by redukciu, zas by to rezonovalo atd - tlmenie a zas by to stalo mailand jak naposledy... mam navyse zosik tak preto

Alebo radsej predat zosil a kupit za neho kvalitnejsie repro dopredu a nechat to na radiu///Dik

o 13.02.2007, 19:14 | martan01
Cau mozna kamarad proda origo radio. Valise mu po vymnene za DVD doma.
o 13.02.2007, 19:33 | jony
ale ved mne sa tiez doma vala.dal som tam DVD aj ja...
o 13.02.2007, 22:53 | doronel
Pokud by jsi chtěl vymněnit repra, tak ti mohu doporučit Audio System X--ION 200 Golf V -jsou to reproduktory dělané "na míru" pro Golf V (nebo i pro novou Octavii). Uchycení reproduktorů je jako u originálních a i konektory jsou VW - prostě Plug & Play.
Získáš daleko lepší kvalitu přednesu a hlavně několikanásobně větší zatížitelnost.
Pokud máš zájem, mohu poslat test v němčině.

[ Link ]

foto k příspěvku  od doronel

o 14.02.2007, 14:50 | jony
pekne, ale ta cena 300,-eur...a bez tlmenia by mi rezonovali dvere
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3037 sekund.