Navštíveno 930x

Bo neco jineho cenove zajimaveho? Poradte pls.
Jinak ma nekdo zkusenost s tim primym vystupem pro sub na tom pio?
Diky

13.02.2007, 13:35 |
wolf Sony v žádným případě myslím že se to s pioneerem nedá srovnávat.Ale je to můj názor.
zkus jít do Panasonic CQ C 8403 n. Mám ho 3 měs a hraje slušně. Výbavu má rovněž skvělou: 3RCA, 7 band EQ, MP3, atd.........
[ Link ]

13.02.2007, 15:49 |
dolph no ja mam tu sedmistovku od sony a nemuzu si ji vynachvalit.. je sice pravda ze treba toho panasonica co pise Havala jsem nemel moznost slyset ale vystridal jsem docela dost radii a CDX-GT700D mi prijde ZATIM jako nejlepsi :) ALE JE TO JEN MUJ NAZOR!! :) :) :)
Rozhodně bych šel do Pioneera .... měl možnost porovnat (sice nižší třídu) sony nebo pio a sonka je fakt na poslech horší) mám už druhý typ od Pioneeru a jsem max. spokojenej ...
mam pio sice jinou třidu ale koupim si pak zase pioneera

14.02.2007, 06:38 |
wolf naprosto souhlasim pio je fakt lepsi na poslech a taky vzdy koupim pio
To Sony nepoznám a ani ma nezaujíma, ale bola možnosť porovnávať to Pio 6800 a Clarion 668 a zvukovo ten Clarion je na tom lepšie. To pio malo akurát lepší príjem na rádiu...
Tka jeste pribejva teda do vyberu ten Clarion :) Abysme si rozumeli, pojede to jen na repro, mozna casem + SW.

14.02.2007, 08:58 |
jao01 | Upraveno: 2007-02-14 09:00:50
Pioneer 6800 dobry zvuk lahko sa ovlada ma 3 RCA vyst. , LP a HP filtre co je orezanie spodnych frekvencii na reprakoch na 50,80a125Hz co je dost dobra funkcia lebo repraky toho znesu odost viac a hornych na subwoofery ako aj otocenie fazy o 180 stupnov priem pioneerov chvalia v kazdom teste ako aj vzhlad (najkrajsie radia vyraba Pioneer). Clarion som este nemal ale v testoch dostane najviac bodov za zvuk CD ako aj Alpine ich zvuk je skor detajlny a pri MP3 skladbach pocut kazdu chybu ako aj rozdiely v nahravkach ako napr. jedna ma silne basy druha prehnane vysky a tak,narozdiel Pioneer zahra vsedko rovnako. Aj ked na sutaze EMMA je lepsi Alpine alebo Clarion.
tady v tomhle čísle máš test toho Soňáka, ono je hezký, že 5 lidí řekne ne, když ho vživotě ani neslyšeli ...
[ Link ]
MarauderZ28: A jak v tom testu vychazi? Ty casaky nemam k dispozici.
a slyšet ani nechcou když v cenove relaci za stejne prachy pořídíš lepši at už cla pio nebo alp