Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Focus C-MAX. Máte někdo zkušenosti,

o Navštíveno 2287x o
o 13.02.2007, 05:16 | transportér
jak se ta jejich integrovaná nádhera dá elegantně pořešit na běžný rorměr rádia, eventuelně z neho získat signál k externímu zesílení (fantazie lajka). Brožůrky o rádiu uvádějí pouze funkce, ale o parametrech ani zmíňka.
Dopředu bych rád dal lepší kompa. Zadek bude hrát akorád pohádky dětem, tak zatím počkám. Slovo reproduktor jsem v brožůrkách nedohledal. Auto je manželky funglovej služebák, tak si nemohu dovolit experimentovat. Za každou zkušenost vám předem dík.

o 13.02.2007, 14:09 | prohifi.cz
staci tam koupit distancni ramecek na radio, to neni problem, pak tam das klidne klasiku 1 DIN, vystup na zesilovac to tezko mit bude - budto dodelat nebo poridit zesilovas s vysokourovnovymi vstupy, takze akorat musis trosku vybirat, ale da se najit - napr. DLS zesiky maji, tusim uz od rady Classic

predni repra nevim, tipnul bych tam ovaly 5x7", ale pres redukci se tam daji dat 165 mm repra, ale to nevim, tipuju :-)

kdybys chtel neco konkretniho, tak muj mobil i mail znas a je ted skladem hodne zajimavych veci ;-)
o 13.02.2007, 17:16 | noclue
ak mas sony MP3 radio, tak je to, co mam ja v mondeu, ext signal z neho nedostanes, lebo az po koncovy stupen ide digital, jedine ze by niekto odchytil digital z cipu, co kontroluje mechaniku. ak chces foto / datasheety cipov co su v radiu, posli mi maila/ icq, a mozem ti ich hodit.
aktualne fungujem cez AAC od helixu (od Milana).
inak vsetky fordy maju tie blbe ovaly, ale redukcia na 165mm sa da v pohode z MDF.
Inak by som odporucal to radio vyhodit a kupit nejake nomalne. Da sa predat na ebay-i. Ja v BA pred domom s Alpinom parkovat nemozem.
o 13.02.2007, 17:37 | Shr3k
transportér: [ Link ]

Prodává JBPtech Zlín.
o 13.02.2007, 23:11 | noname | editace
Milan Ryves
Prědtím jsme měli v Alhambře asi to co myslíš. Plastovej výlisek, který měl buď otvory pro dvě jednotky, nebo druhá varianta. Jednotka kapsa.
Jenomže. To rádio se skládá patrně ze dvou obdélníkových plastů s čudlíkama. Do toho menšího se ta redukce nevejde a ten venkovní je velkej jak hovído.
Mislíš že se schovaj přední kompa i s tou redukcí pod mřížku ?

noclue:
Mondeo je vyšší třída, tak tam vyprsili mp3. Ale tohle nemá nic a časem pujde.
Využití jako signálu jsem myslel jako krizové řešení. Chápu to, že je ev. šance. Ale nevím co to je. Kdyby ses pokusil o polopatické vysvětlení.
To rádio má označení 6000CD.
mejl: jan.filip@c-box.cz

Shr3k:
Jsem trochu mimoň, moc nevím co mi může nějak pomoc.

ZATÍM DÍKY VŠEM

o 13.02.2007, 23:12 | transportér
to jsem já, nějak mi to padá
o 14.02.2007, 22:17 | noclue | Upraveno: 2007-02-14 22:22:53
noname: ja mam ine radio (Sony CD132), o standardnej CD6000 neviem nic :-(
C-MAX a Mondeo maju tie iste audio-sustavy.
o 15.02.2007, 13:57 | Toy
V C-MAXU jsou podle katalogu kulatá repra jak v předních tak v zadních dveřích průměr 185mm,na vlasdtní oči jsem neviděl ale asi jo.
Original cena rámečku Ford 1875,-
o 15.02.2007, 13:59 | Toy
a je nutno pořídit v případě montáže 1DIN rádia propojovací kabel ford má na svých rádiích jiný konektor.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.