Navštíveno 2287x

jak se ta jejich integrovaná nádhera dá elegantně pořešit na běžný rorměr rádia, eventuelně z neho získat signál k externímu zesílení (fantazie lajka). Brožůrky o rádiu uvádějí pouze funkce, ale o parametrech ani zmíňka.
Dopředu bych rád dal lepší kompa. Zadek bude hrát akorád pohádky dětem, tak zatím počkám. Slovo reproduktor jsem v brožůrkách nedohledal. Auto je manželky funglovej služebák, tak si nemohu dovolit experimentovat. Za každou zkušenost vám předem dík.
staci tam koupit distancni ramecek na radio, to neni problem, pak tam das klidne klasiku 1 DIN, vystup na zesilovac to tezko mit bude - budto dodelat nebo poridit zesilovas s vysokourovnovymi vstupy, takze akorat musis trosku vybirat, ale da se najit - napr. DLS zesiky maji, tusim uz od rady Classic
predni repra nevim, tipnul bych tam ovaly 5x7", ale pres redukci se tam daji dat 165 mm repra, ale to nevim, tipuju :-)
kdybys chtel neco konkretniho, tak muj mobil i mail znas a je ted skladem hodne zajimavych veci ;-)
ak mas sony MP3 radio, tak je to, co mam ja v mondeu, ext signal z neho nedostanes, lebo az po koncovy stupen ide digital, jedine ze by niekto odchytil digital z cipu, co kontroluje mechaniku. ak chces foto / datasheety cipov co su v radiu, posli mi maila/ icq, a mozem ti ich hodit.
aktualne fungujem cez AAC od helixu (od Milana).
inak vsetky fordy maju tie blbe ovaly, ale redukcia na 165mm sa da v pohode z MDF.
Inak by som odporucal to radio vyhodit a kupit nejake nomalne. Da sa predat na ebay-i. Ja v BA pred domom s Alpinom parkovat nemozem.

13.02.2007, 17:37 |
Shr3k transportér:
[ Link ] Prodává JBPtech Zlín.

13.02.2007, 23:11 |
noname |
editace Milan Ryves
Prědtím jsme měli v Alhambře asi to co myslíš. Plastovej výlisek, který měl buď otvory pro dvě jednotky, nebo druhá varianta. Jednotka kapsa.
Jenomže. To rádio se skládá patrně ze dvou obdélníkových plastů s čudlíkama. Do toho menšího se ta redukce nevejde a ten venkovní je velkej jak hovído.
Mislíš že se schovaj přední kompa i s tou redukcí pod mřížku ?
noclue:
Mondeo je vyšší třída, tak tam vyprsili mp3. Ale tohle nemá nic a časem pujde.
Využití jako signálu jsem myslel jako krizové řešení. Chápu to, že je ev. šance. Ale nevím co to je. Kdyby ses pokusil o polopatické vysvětlení.
To rádio má označení 6000CD.
mejl: jan.filip@c-box.cz
Shr3k:
Jsem trochu mimoň, moc nevím co mi může nějak pomoc.
ZATÍM DÍKY VŠEM
to jsem já, nějak mi to padá

14.02.2007, 22:17 |
noclue | Upraveno: 2007-02-14 22:22:53
noname: ja mam ine radio (Sony CD132), o standardnej CD6000 neviem nic :-(
C-MAX a Mondeo maju tie iste audio-sustavy.

15.02.2007, 13:57 |
Toy V C-MAXU jsou podle katalogu kulatá repra jak v předních tak v zadních dveřích průměr 185mm,na vlasdtní oči jsem neviděl ale asi jo.
Original cena rámečku Ford 1875,-

15.02.2007, 13:59 |
Toy a je nutno pořídit v případě montáže 1DIN rádia propojovací kabel ford má na svých rádiích jiný konektor.