Navštíveno 998x

12.02.2007, 18:19 |
Bára Nevíte někdo kde najdu tachosignál na dodávce Opel Mováno nebo Renault Master r.v.2004 díky za rady

12.02.2007, 20:47 |
P@vel no určitě bude za budíkama. ale konkrétní barvu neznám.
To Bara koukam ze resis tachograf.
Od kolika kg musi bejt ? Pocita jse soucet dodavky a vleku ?
jj počítá se celková auta + celková vleku. tachograf musí být nad 3,5t soupravy
A to musim mit i kdyz auto neni podnikove ?
pro soukromé účely být tachograf nemusí...

13.02.2007, 15:42 |
Bára Všechno hezký na tachograf kašlu dostal se mi do ruky Blaupunkt Travelpilot tak jsem ho dal do dodávky a když už to umí navigovat
ale ještě mi stejně chybí GPS anténa to je asi ten nejmenší problém a CD s mapou to už je horší nová 3500,-Kč a to je hnus,takže ještě nějakého paliče co má soft v E verze DX je plno
To CTS a jek poznaji a uznaji ze mam transita na soukrome ucely?
je jedno na co to máš. prostě nad 3,5t musí být tachograf. ale to sem nepatři...
no..ono toitiž i když máš v TP,že auto je N1 a ten tachograf by jsi měl mít v každém případě,tak existuje taková kouzelná formulace,že jedeš s tím autem zrovna pro své osobní účely..tudíž ten tachograf mít nemusíš..pokud ale neumíš dostatečně např. německy tak je docela problém tro vysvětlovat...
to Bára: to rádio ti bude fungovat i bez zapojení na tachosignál...přes GPS anténu
Jenze ja mam misto kombika rovnou Transita a taham casto karavan 1050kg. Stejnak nemam ani dalnicni znamku nad 3.5T
ani vleky v ridicaku. :-(
Šedý 30 pinový konektor za přístrojovou deskou, PIN 23. Jinak rádio ti bude fungovat i bez připojení na tachosignál, pokud ho ale připojíš, bude fungovat i v tunelu a v úzkých uličkách. Stejně ale potřebuješ nejdříve GPS anténu.

16.02.2007, 16:28 |
prcek SilverGhost: resim stejny problem u Mercedes Vito ´96 110D, dokazal bys zjistit, ktery fous z pristrojovky to je?
Diky