Navštíveno 1327x

11.02.2007, 19:57 |
Beda Ahoj zkuseni hifici, schanim nejake informace o techto kompech
MB QUART Q216 Signature, slysel jste je nekdo? chtel bych vedet jak hraji, jake jsou ty titanove vysky atd. dik vsem za rady
Jak jsem jiz psal, v nemeckem Autohifi dopadly v testu lepe nez Brax Graphic Pro a i nez Rainbow rady Platinum. Kdyz se mrknes na domovskou stranku MBQ a das si tam sekci autohifi, tak tam na ne jsou nejmene 3 testy! Myslim ze s nima neprohloupis! Nejsem si jisty zda je u nas uz nekdo slysel. Ja jsem uz na ne taky zvedavej! :-))
Jj neprohloupíš.. Když počkáš cca měsíc, bude možnost poslechu u mě v autě taktéž.. Jeslti jseš z Prahy, vůbec by to neměl být problém. :o)))

11.02.2007, 21:04 |
Jakuza | Upraveno: 2007-02-11 21:06:07
jak rika peta, kdyz chvili vydrzis, tak sme ted objednali nekolik kousku, neco se bude instalovat bude moznost poslechnout vlastne temer kompletni spektrum MBQ, pujdou i referecni i premium tridy do auta.. SIG urcite. :o)
no jak tak koukam, tak z nich za chvilku bude tuctovka :-)))
No řekl bych že 6 kousků v republice až taková tuctovka nebude...
myslis ze to v CR bude tuctovka? :o)

Beda:
budou u mě ke slyšení za cca 12dni,mužeš přijet poslechnout, až se rozehraji, bude to lepší
jdoizo: Tak i poslední budoucí majitel se ozval... :o))
no myslim, ze jich ve finale bude o trochu vic nez 6. Jinak jsem tu "tuctovku" myslel samo v legraci. Vim ze to je limitovana edice.
to Oizo - tak uz chapu, proc prodej AS :-) Myslim, ze tyto repro budou pro nas vsechny v tusovani konecna. Myslim, ze uz neni v rozumnych relacich kam jit vys.
Martas: jj konec všem tusům. když na to kouknu rozumě, tak mi tyhle kompa ušetří ohromný peníze :o)))))
2 Yakuza: doufam, ze se pro me najde nejaky protekcni cislo, treba 4 sedmicky kdyby na tom kosi byly :-)
2 Milan.. :o) a co treba 1313? :o)) pro stesti :o)

12.02.2007, 00:25 |
Jakuza | Upraveno: 2007-02-12 00:26:18
chtel sem vlozit i vejsku, ale nejak se ji sem proste nechce. :o(
a s jakou laskou je to delany.. :o)

par bratricku :o)

12.02.2007, 02:53 |
Jakuza | Upraveno: 2007-02-12 02:57:06
vsimnete si rozebrane vyhybky od focalu :o) zkousi to za chodu na vicero znackach..

Sice nemam signature, ale hrajou taky moc pekne...

kua, jak sou na tom cenove?
Tay jsou MBq kompa od nižších až po SIGy
[ Link ]
kua, slusna palka! To teda musi hrat vazne super!
nestiham to hazet na eshop, ale za chvilku na nem budou vsechny k videni ;-)
tak Milane, kde to vazne? :-)) Uz tam koukam skoro hodinu a porad tam jsou jen jedny :-))))

12.02.2007, 22:57 |
Beda jsem odhalen, ty posledni jdou ke me :-)
To Beda - Tak blahopreji! to all - Na jakych zesilovacich je budete mit?
kdo rika ze jsou posledni.. muzu priobjednat klidne dalsi ze.. :o)
No vzdyt jsem to rikal - tuctovka :-))
Osobně asi tarantule, nebo reference, pokud se zadaří, tak AMPlitude ,,, nejradeji něco co pravuje v Ačku
martan01: Myslim že cena je mimo tvoje spektrum. Aspoň podle toho co scháníš.
To martan01 - maloobchodni cena v Nemecku je okolo 1300e. Na ebay se prodavaji za 1150e, u nas myslim, ze vyjdou o trochu lepe.
To Peta neboj mam prahled ,ted schanim neco do dodavky.
Jj uz vse vim. Ja do nich nejdu nato mam moc spatne zesil :-(