Navštíveno 1009x

Moc bych potřeboval manuál na autorádio Alpine CDA-9851r koupil jsem ho, ale bez návodu, tak bych si ho chtěl pročíst, na netu jsem sehnal akorát ruskou verzi, což mi je kničemu, tak kdyby někdo byl lepší v hledání nebo ho měl doma hned ji beru.

11.02.2007, 17:55 |
Tomak Stačí ENG nebo DE verze?
kdyby byla CZ bylo by to nejlepší, ale jinak u obou bych si to nějak přelouskal, a mám slovník, ale CZ je CZ

11.02.2007, 18:30 |
Tomak Kdyby jsi chtěl louskat, tady máš ty oříšky :) Jazyků je tam víc. Prolítal jsem celej web, ale našel jsem jen tohle, CZ špatný.
[ Link ]
děkuju, taky jsem prolítal skoro vše, říkám skoro vše, protože jsem tohle nenašel
Ale pokud někdo sežene CZ budu velmi velmi rád ;-)
Tomak : tak jsem to zkoušel a mě tam nejde prostě nic stáhnout, tak jestli to někdo zkusí a pošle mi to na email, budu taky rád

12.02.2007, 10:40 |
Tomak Včera i dneska jsem to zkoušel stahovat a šlo to v poho. Klikni na soubor pravým tlačítkem a ulož to. Zkoušel jsem ti to posílat na email, ale nějak mi blbne, zkusím to večer.
Tomak : poslal jsem ti email, jinak zkoušel jsem všechno vypnul jsem všechny brány co mám, aby to šlo a prostě nic a to mám 1Mb/s připojení

12.02.2007, 13:11 |
Tomak Už se zadařilo, asi nějaká špatná konstelace drátu a vln, nebo co :)))
Máš to v emailu.
radekVW : děkuju ti za ochotu