Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada montaž

o Navštíveno 792x o
o 11.02.2007, 15:55 | Lukin.xxx
zdravim všechny chtěl bych poradit montoval někdo zvas Sony ps2 do auta???jak je řešeno napajeni???diky za rady

o 13.02.2007, 18:37 | wilibald
Co myslis resenim napajeni..??? Tu vec neznam nepouzivam...ale bud ma sitove zdroj v sobe, nebo sitovy adapter zvlast a nejaky DC vstup na 12 V, ci tak neco...
Pokud ma jen kabel do zasuvky, tak muzes dat menic z 12V na 220V, nebo to rozebrat, najit za zdrojem, kde jsou usmernena nizka napeti a do tohoto mista poustet stavu prez nejaky jednoduchy zdroj. Hrozi, že napajecich napeti je tam vice urovni, takze muze byt potreba delat z 12V 5V, ci neco jineho...Nebo tam dokonce muze byt symetricky zdroj pro audio zesilovac. Pokud ma ta vec sitovy adapter, tak je rozhodujici, na kolik je V. 5-12V je celkem v pohode, horsi by bylo 15 a vic, ale take se to da resit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.