Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > A-rádio do 8500kč?Záplava rádií..., které tedy?

o Navštíveno 1398x o
o 11.02.2007, 12:40 | MikeD
Mám menší problém, který už trvá asi 1-2měsíce.Chci si koupit autorádio tak kolem 8500kč, ale bohužel na trhu je jich velká spousta typů.Nevím si rady jaké by bylo to správné pro mne, nechci se spálit a pak naříkat.Rád bych kvalitní rádio, dobré nastavení zvuku, čistý přednes, kvalitní mechaniku, pěkný design, odklápěčku.Počítám do budoucna se zesilovačem, bez sub.Tímto vás prosím o radu jak vybírat z čeho vybírat (konkrétně) a proč, vaše zkušenosti a názory.Cena kolem 8500-9000kč.

Předem moc díky.....
Tom

o 11.02.2007, 12:55 | Tomak
Osobně mám Pioneer DEH -P6800 MP, ještě není v kárce, ale slyšel jsem ho v akci a je guttt. 3 páry RCA , hodně nastavení, samostatně výstup na sub atd., umí toho za ty prachy dost. Četl jsem na něj i slušný recenze. Dá se sehnat za 6400,-. , katalogová cena je myslím 8500,-.
o 11.02.2007, 14:01 | prohifi.cz | Upraveno: 2007-02-11 14:02:30
2 MikeD:

tohle je ted moc zajimava volba :
[ Link ]

za ty penize tezce hleda konkurenci - divej se i na parametry, jake dalsi radio se prodava se 3 vystupama 5V, ma v cene dalkove ovladani atd., atd.

i v testech dopada velmi dobre

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 11.02.2007, 16:21 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
No...možná bych ti mohl nabídnout Kenwood KDC W 8531....za těch 9000,-
www.kenwood.cz / autorádia.................tam ho najdeš..
Záruka , doklad , CZ návod...

foto k příspěvku  od AUTOHIFICENTRUM Liberec

o 11.02.2007, 17:31 | MikeD
to Tomak :
mrknul sem se na to Pio, vypadá velmi dobře...možnost červeného podsvícení-to mi sedí.Sice nevím co vše se sním dá nastavit, ale podle toho co sem četl tak toho má hodně.Dokonce i výstup na ex displej-se mi hodí.Škoda, že nemá ještě motor panel.Ale budu o něm uvažovat....

to RyVeS-Milan :
to JVC taky nevypadá špatně, akorát mi bude na nic USB....nenašlo by se dobré JVC bez USB...?

to CTS.CZ :
z kenwooda se mi líbí tento model - Kenwood KDC-W707, akorát nevím jak je na tom se zvukem a možnost nastavení...

Takže to vypadá zatím na Pio DEH -P6800 MP x Kenwood KDC-W707.....čemu by ste dali přednost a proč, nebo doporučte něco lepšího.

Díky
o 11.02.2007, 17:46 | Tomak
to Mike D:

Jestli chceš, můžu ti poslat návod v češtině. Je tam komplet všechno, ovládání i funkce.
o 11.02.2007, 18:46 | prohifi.cz
2 MikeD: JVC ma ted takovou filosofii, ze se snazi ty USB sloty protlacit do mnoha radii, je to samozrejme spojeno s rozmachem MP3 atd. Zkratka USB slot ma jiz i JVC v cene 4250 Kc

ale treba nedavno v testu JVC 722 porazilo po zvukove strance i Pioneera a Alpinku tusim, takze zvukove jsou ted hodne na spici
o 11.02.2007, 19:31 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
[ Link ]
Kenwood KDC W 707..zvukově naprosto v pořádku,ale když už,tak KDC W 808...a možná bych věděl o použité..
[ Link ]
Kenwood KDC W 808

Kdyžtak písni na mail nebo ICQ...
o 11.02.2007, 19:57 | MikeD
to Tomak :
to bych byl moc rád, asi by to bylo nejl řešení...kdyžtak to pošli na MikeD79@seznam.cz

to RyVeS-Milan :
to JVC (viz obrázek výše), je to ten konkrétní model co vyhrálo v testu proti Pio a Alp?Které konkr Pio a která Alpinka?Mohl bys mi prosím objasnit co všechno má to JVCčko za funkce (myslím nastavení zvuku), máto něco jako loudnes nebo EQ..atd a jak se to projeví při poslechu.Vono to USB by taky nebylo na škodu, jde tam třeba fleš?

to CTS.CZ :
prosím tě v čem je ta KDC W 808 lepší než KDC W 707?Mohl bys mi prosím tě blíže vysvětlit jaké má toto rádio funkce na nastavení zvuku a jak se to projeví..

jinak vám všem moc děkuji za snahu mi pomoct při výběru...
o 12.02.2007, 10:06 | paia
vrele doporucuji si vybrany model prohlednout nekde nazivo, aby jsi pak nebyl zklamanej treba z ovladani apod. JVC vypadaji hezky, kdysi jsem ho mel taky v merku, pak jsem si na to ale mohl sahnout a uz jsem to nechtel.
o 13.02.2007, 09:55 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
no...zkus si přečíst popisy k těm rádiím...např. počet RCA a 5V výstupy..atd
o 13.02.2007, 15:18 | MikeD
ok, dík všem asi dám přednost tomu Pio 6800mp
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3415 sekund.