Navštíveno 955x

Sinus live 160 tak jsem je dopasoval do auta a super pustil a repro hraje pekne ale zda se mi že jeden vyškovy hraje min jak ten druhy.......co to muže bejt všechno jsem už koumal ale nevim ???poradte
hehe, ten samý problém jsem měl i já :-))))))))))))))))))))))
mishan a jak si to vyřešil ......mi to štve :-(
sem to vyřešil balancem,ubral sem na te straně, co to víc hrálo, jinak asi nijak bohužel, je to asi vada výrobku :-(
jediné co , tak reklamace
mishan ted otazka udelat to jako ty nebo reklamovat a odmotnovat je dal jsem si při vsazeni dost prace....a balanc se da pravovat přimo na vejškach ...?
hlavne na forech sama chvala o nich.......jsem nasranej :-(
jj, ty kompa znám dobře , měl jsem je ve felině, no ná výškáč balance samozřejmě nejde, ale je to jediná možnost, jak dostat stejnou hlasitost u výšek, ale samozřejmě se to u střžedobasu bude lišit, zkus a uvidíš

10.02.2007, 22:57 |
Jarda. | Upraveno: 2007-02-10 23:00:27
jsem je vybiral podle pochval na forech že jsou dobry Sinus live 160 atd jsem si mel radeji připlatid a koupit lepši.....co jsme čekal za malo penez hodne muziky
hmm, tak jedine v tvem případě reklamace, jinak nevím.. jako za ty prachy ty kompa hrajou dost slušně
Jarda: Já mám 130tky a hrajou poctivě. Víš co vada může být u všeho. To si nevybereš, je to stejný, jako u mobilů, vzal jsem si firemní Sony erikson W810i všichni ho chválej , ale já už ho mám na třetí reklamaci, přitom to dobrej telefon je.
já nevím ale taky jsem je slyšel a za ty peníze je to super.a každá věc může mít vadu co naděláš:-(
jsem zvedavej co mi napiše...prodavajci až mu je budu reklamovat,nemam penize na zbit....a uvidim jak se k tomu postavi mi napiše,jsem si to zavinil určite při montaži sam nebo tak...na neco to musi uhrat :-(
tak jsem dostal odpoved že je mam vratid v originalni krabici a je pošlou servisnimu technikovi na posouzeni....ponaučeni stoho plyne přište si radeji přidam a koupit jine repra Focal...atd,nebudu přište šetřid,nevyplati se to.
Se ti to klidně mohlo stát i u Focalu, co by si říkal pak? Příště nebudu šetřit a nebudu kupovat nejnižší řadu? ... atd, atd. Člověk i stroje prostě dělaj chyby, tohle se vyřeší a v pohodě, ale v životě je takových setsakra zbytečných investic :)