Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > audio do passatu

o Navštíveno 842x o
o 10.02.2007, 13:13 | Softak
Zdravim
potreboval bych vedet u pasika B6ky, jak velky a hluboky se tam vlezou repro pod original tapec? Abych nemusel nic laminovat a stacilo by mi jen si udelat MDF krouzky/podlozky pod repro...

a druha otazka :-))
znate nejakou solidni sestavu(1x 16cm kompa+zesik 4kanal) na poslech ala vsehochut(tzn. od hard rocku po elektro)? Mam radsi jemnejsi vysky, treba Focal uz je na me moc rezave... Cenove za obe veci asi tak max 20t.

o 10.02.2007, 14:35 | CarMedia.cz
ahoj, dělal jsem si sobě do pašíka celkem dost variant ozvučení. Ve předu má 16,5ky s obrovskou montážní hloubkou, navic je velká mezera mezi tapecem a hlinikovou výstelou ve dveřích, takže si tam můžeš dát 16,5 ky, které jen budeš chtít.. :-), v zadních dveřích je to celkem to samé, ale tam bych repro nedával.. spíš bych to viděl na kvalitní kompa na předek + SW v uzavřence + 4ch zesík

Kdyžtak se mi ozvi na tel.777003124, nebo na ICQ 306011919 nebo na mail jiri.revilo@email.cz a můžeme to probrat..
o 10.02.2007, 18:07 | SilverGhost
B6tka je ta předposlední nebo to, co se dělá teď? Pokud ten předtím, tak ho máme na dílně, můžu ti něco vyfotit, jestli to kolega přes víkend nezadělá.
Jinak se tam opravdu vejdou jakékoliv 16,5ky, je dobré tam dát dvě podložky z MDFky a vytlumit to. Jinak Passat se dobře ozvučuje, takže se toho neboj.
Jinak s jemnými výškami bych měl třeba Eyebridy nebo Rodeky, hrají fakt pěkně a mají i příjemnou cenu, takže je můžeš s cenou do 20tisíc dát i dozadu a koupit k nim slušný zesík.
Pokud chceš, napiš mi na ICQ pod nickem nebo se zastav u mě v dílně a můžu ti něco ukázat.
www.corner.cz
o 10.02.2007, 21:33 | Ricci
Teraz sa vyraba B7 ...
o 10.02.2007, 22:29 | CarMedia.cz
to Ricci: nejsem si zas tak 100% jistý, zda označení pro nejnovějšího Passata je B7. Spíš bych řekl, že je to B6. To co tady každý zná pod pojmem B6 je pořád B5, ale s faceliftem...
o 10.02.2007, 22:34 | Ricci
No vy je B7, ktory sa momentalne predava
o 10.02.2007, 22:52 | CarMedia.cz
někde jsem to o tom zprávném označení četl, ale teď to nemůžu najít. Vím, že se prostě používá to, co sem píšeš ty, byl by v tom hrozný zmatek, kdyby se B5 označoval i Passat s faceliftem, používá se B6 a novému se říká B7. Ale přitom např zprávné označení B5 je 3B, atd.. :-), no je v tom trochu zmatek, ale myslím si, že si rozumíme..
o 10.02.2007, 23:17 | Softak
Jj,ted se dela nova B7, ale ja budu mit tu B6ku.

Basak uz mam Focal 27V2 a k tomu mam Audison LRXko 1.400
Udelal sem blbost a koupil bez poslechu kompa Focal 130V2 ktery na me maji moc rezavy vysky. Ale picl bych je aspon dozadu. Kompa dopredu bych videl 16ky a tak do 8t novy. Zesik bych mozna koupil nejakej starsi,kvuli cene.

pasataku,mohl by si me prosimte poslat na email( softak666/zavinac/email.cz ) nejaky fotky tve instalace? Je to kombik a chtel bych zachovat co nejvic vyuzitelnyho prostoru. Basaku staci mala bedna a kdyz ma na ni clovek nejaky solidni konektor, tak se da kdykoliv vyadelat. Ale zesiky bych tam chtel mit porad. A nekde pekne skovany, aby nebyly videt, nezavazeli a neubrali ani moc z prostoru kufru. Zatim me tak napada ze by nemuselo byt spatny na pulce udelat falesny dno, nebo neco podobnyho.
o 10.02.2007, 23:43 | jipi
nový passat je B6, predtým je B5,5 /facelift/
o 11.02.2007, 10:58 | TomasSI
Tovarenske oznacenie sa ale vo vseobecnosti moc nepouziva takze pre bezneho smrtelnika do r.v 2001-B5,do r.v 2004-B6 a nad tym B7,medzi nami dievcatami. a serte na to hlavne ze tam namontuje skoro vsetko a v pohode.
o 11.02.2007, 11:58 | CarMedia.cz
to saftak: poslal jsem ti mail, tak se na to mrkni a kdyžtak se ozvi..
o 11.02.2007, 14:08 | prohifi.cz
2 Softak: kdybys chtel, tak napis, napada me par zajimavych reproduktoru primo pro tebe ;-) a i zesilovace by se nasly skladem LRxka, ktery by ti sly dobre na ty predni kompa :-)
o 12.02.2007, 23:39 | Freedom
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.