Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pio 75BT Zkušenosti

o Navštíveno 847x o
o 08.02.2007, 19:25 | Lasky
Možná to bude znít jako reklama, ale proběhlo tu několik diskusí, jaké koupit rádio s BTHF. Já nakonec vzdal Pio 75BT a musím říct, že naprostá spokojenost.
Kompatibilita s mobily je výborná, zkoušel jsem Nokia N80, E50, 6600, 6230i, dále Eric W630i, K750i a vše naprosto v pohodě včetně přenosu kontaktů. Pio samozřejmě nezvládá háčky, ale to už bych asi chtěl moc :-) Zvuk při volání perfektní, bez vazební. I na dálnici v poho :-))
Čtení MP3 rychlé, bez problémů i při hromadě podadresářů. Dokonce jsem v kaslíku našel jedno starý mega poškrábaný CD s MPíkama a přečetl ho taky. Naprostá pohoda.
Rádio neužívám, tak to nebudu hodnotit.
Možnosti nastavení a vizualizace jak je u Pio klasika jsou nadstandardní a díky tomu ovládacímu joysticku perfektně po ruce. (Jen se mi nelíbí, že když člověk mačká nahoru a dolu, tak panel nesedí pevně a tak o milimetr se mrcasí sem a tam)
Mezi vizualizacemi je i ukazatel napětí na baterce, nevím jak moc se to dá považovat za přesné, ale potěší to :-)
Kvalita zvuku: Připojeno na Rodek 680i (1F cap) --> 2xHSK165, 2xHS300 Oproti Pio 4300R který jsem tam měl předtím je zvuk z CD lepší, nijak výrazně, ale je! Co se týče reprodukce MP3, tak záleží na tom, jak je to komprimované, ale zase se potvrzuje, že přehrávat MP3 na kvalitních reprech je prasečina, protože to je děsně poznat… Ale na tiché poslouchání, když vezu máti na nákup to stačí :)
Takže jestli se někdo rozhoduje, moje doporuční je jasné :-)
Lasky

o 08.02.2007, 20:04 | TomasSI
Tiez som mal kedysi Pio77BT a bol som vcelku spokojny.Toho casu to bolo prve radio s BT a preto som ho nemal s cim zrovnat. Hlavne ta krasa mi inponovala.Pio to ma to estetickej stranke premakane. Ale ked sa na to pozeram z odstupom casu tak klasicke radio ktore neurazi ale pre narocnejsieho hifistu to nieje. Vymena za Pio DEX bola rozumna volba:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1825 sekund.