Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DVD

o Navštíveno 890x o
o 08.02.2007, 17:42 | K.o.u.b.a.
byl jsem požádán, abych sehnal pro známého nějaký DVD přehrávač s vysouvacím displejem. je jedno, co to bude za značku, ale za co nejmenší peníze. podmínkou je jen výstup na zesilovač. má originál autorádio o velikosti dvou rádií nad sebou, tak aby tu díru vyplnil. dělá se vůbec něco takového? díky za jakoukoliv radu.

o 08.02.2007, 17:47 | Goldies
opravdu 2 radii? Jestli ma treba Forda, tak ne u vsech je to DIN, spis tak 1,8 nebo 1,5DIN. Ja jen, aby se pak nedivil... Jinak 2DIN vyklapeci si myslim si nedelaji... Radeji treba samostatnej LCD a samostatny DVD, ale to asi bude drazzsi...
o 08.02.2007, 18:00 | K.o.u.b.a.
no povidal že je to díra jak na dvě radia :-) ... je to Ssang Yong Rexton 2005, tak jestli to někdo zná. asi bude nejlepší vzít metr a upřesnit to.
o 09.02.2007, 12:30 | clown
2 Din ..
pruser je zabezpeceni .. nic z toho nejde vyndat .. navic jsem dvoudin videl jen naklapecku a ne vysouvacku ...
taky jsem to resil :o)

pokud bude chtit dobre zabezpeceny radio .. tak tohle jsem kupoval ja .. slo mi o vyjizdecku .. sundavaci LCD, i panel .. z radia nic moc nezustane ... :o))
ale je to 1 DIN ..

foto k příspěvku  od clown

o 09.02.2007, 12:31 | clown
ale pukud jezdi od garaze ke garazi .. neni problem ..

foto k příspěvku  od clown

o 09.02.2007, 12:33 | clown
cenove rozumne na Ebay v DE .. s JVC v CR je to kolikrat o nicem ..
nic o tom nevedi .. neumi dodat prislusenstvi atd ..
o 09.02.2007, 13:22 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
neznačkový přístroj se spoustou funkcí je např. Maqma..měl jsem možnost montovat a za cca 16000,- povedený kousek...ovšem jak je to spolehlivostí netuším...pokud ale má koruny na Rextona tak by mohl třeba mít i peníze na tento Panasonic
[ Link ]
o 09.02.2007, 13:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vybornej 2DIN je Clarion MAX668 , Alpine IVA-W200 a Pioneer Avic HD1BT

tohle jsou jediny 3typy co pouzivam
o 09.02.2007, 15:51 | K.o.u.b.a.
mrknu na to, pošlu linky a snad si vybere ... nabízí se nějaký montér z Prahy? :-)
o 09.02.2007, 16:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kouba:
www.extrem-audio.cz

montaz, servis, kamenna provozovna
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3102 sekund.