Navštíveno 890x

byl jsem požádán, abych sehnal pro známého nějaký DVD přehrávač s vysouvacím displejem. je jedno, co to bude za značku, ale za co nejmenší peníze. podmínkou je jen výstup na zesilovač. má originál autorádio o velikosti dvou rádií nad sebou, tak aby tu díru vyplnil. dělá se vůbec něco takového? díky za jakoukoliv radu.
opravdu 2 radii? Jestli ma treba Forda, tak ne u vsech je to DIN, spis tak 1,8 nebo 1,5DIN. Ja jen, aby se pak nedivil... Jinak 2DIN vyklapeci si myslim si nedelaji... Radeji treba samostatnej LCD a samostatny DVD, ale to asi bude drazzsi...
no povidal že je to díra jak na dvě radia :-) ... je to Ssang Yong Rexton 2005, tak jestli to někdo zná. asi bude nejlepší vzít metr a upřesnit to.

09.02.2007, 12:30 |
clown 2 Din ..
pruser je zabezpeceni .. nic z toho nejde vyndat .. navic jsem dvoudin videl jen naklapecku a ne vysouvacku ...
taky jsem to resil :o)
pokud bude chtit dobre zabezpeceny radio .. tak tohle jsem kupoval ja .. slo mi o vyjizdecku .. sundavaci LCD, i panel .. z radia nic moc nezustane ... :o))
ale je to 1 DIN ..

09.02.2007, 12:31 |
clown ale pukud jezdi od garaze ke garazi .. neni problem ..

09.02.2007, 12:33 |
clown cenove rozumne na Ebay v DE .. s JVC v CR je to kolikrat o nicem ..
nic o tom nevedi .. neumi dodat prislusenstvi atd ..
neznačkový přístroj se spoustou funkcí je např. Maqma..měl jsem možnost montovat a za cca 16000,- povedený kousek...ovšem jak je to spolehlivostí netuším...pokud ale má koruny na Rextona tak by mohl třeba mít i peníze na tento Panasonic
[ Link ]
vybornej 2DIN je Clarion MAX668 , Alpine IVA-W200 a Pioneer Avic HD1BT
tohle jsou jediny 3typy co pouzivam
mrknu na to, pošlu linky a snad si vybere ... nabízí se nějaký montér z Prahy? :-)
kouba:
www.extrem-audio.cz
montaz, servis, kamenna provozovna