Navštíveno 859x

07.02.2007, 18:34 |
Kmoda Ahoj.Prosím máte někdo komponentní 16ky repro v zadním platě?Máte k nim udělané ozvučnice?Nebo nasměrované dopředu do interiéru?Má to cenu vůbec dělat?Díky za zkušenosti.Kdyžtak bych byl rád i za foto
pre niekoho to zmysel ma. to zalezi ako si narocny ale ja osobne by som ich tam nedaval. ked nechces davat wofer tak radsej ovali nech to trochu basuje.
2 Kmoda: ma to trosku smysl, ze mas ty vysky i zezadu, ale jinak bych radeji dal poradne predni reproduktory a zadni neresil, nebo pak jak pise TomasSI dat ty ovaly, ale moc smysl to nema

07.02.2007, 21:04 |
Kmoda No mám vpředu ve dveřích Hertz HSK 165 a v kufru basák 25cm v uzavřené bedně.Jde o to že posluchači vzadu slyší jen basák.Nejsem sobec,kor když mám dva kanály na zesilovači nevyužité a ještě jedny stejné kompa v krabici pod postelí.Takže tam určitě půjdou.Jen právě nevím jestli experimentovat nebo prostě dát středobasy membránou nahoru a nasměrovat jen výšky.
resil jsem stejny problem, aby i na sedadlech vzadu byl poslouchatelny zvuk. preci jen v aute se nejezdi jen na prednich sedackach. jen jeste porad nevim jestli bude lepsi plato nebo zadni dvere. smerovat stredobasy asi nema moc smysl, vepredu je mas stejne taky mimo osu poslechu .-)
Teda nevim, jaký máš auto, ale obecně se uvažuje tak, že když dáš klasicky basáky membránou nahoru, tak se ti zvuk odráží od zadního okna dopředu - tedy alespoň středy a u basů je to jedno. Jinak pokud nemáš sub s šílenym výkonem, kterej by ti při basech hodně ovlivňoval membránu středobasů, tak zvláštní ozvučnice nemá cenu.

08.02.2007, 10:16 |
dolph já mám ve felicii kompa vzadu. zatim jsme nejak neresil umístění výšek(zima a ne moc času).. mám je pod opěrkou hlavy vzadu-drzi tam perfektne. vetsinou jezdime ve dvou takze mi ty vysky nikdo neprekryva kebuli :) jsou to magnat ultra 216..
ked si myslis ze das do zadneho plata akekolvek repro a pomozes tym co sedia vzadu tak sa hlboko mylis. pri polovicnej hlasitosti a asi po polhodinovej ceste autom ti zadny spolujazdci budu naskonale vdacni za bolenie hlavi. ved je to cele postavene na hlavu.je to proste proti zasadam akuctiky mat repro za hlavou. ked ides na koncert tiez stojis k podiu chrbtom? Alebo na koncerte mas hudobnikov vsade okolo seba? ked tak to daj do dvery ale sofer zasa bude pocut zadne vysky. takto sa solidna hudba neroby. v zadnom plate sa to bude tym co povezies pocuvat hrozne. aby mi stale nieco hulakalo za hlavou,no dakujem pekne.