Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine - help

o Navštíveno 1024x o
o 06.02.2007, 20:39 | Jirka156
Ahoj. Rozhodl jsem se pro ozvučení svého auta AR 156 sedan komponenty od firmy Alpine. S tím, že mi zatím zůstane dosavadní (tři roky) staré rádio Kenwood KDC 7024 4x45W. Mám problém při určení, co zvolit za komponenty Alpine k sobě. Jsem laik a chci vskutku kvatní značkový "musik". Ve dveřích jsou zatím origo 16cm středobasy dole a výšky nahoře. Vzadu jen středobasy. Ale počítám s doplněním výškáčů do stropu. Moje představa je tedy dvě sady repro Alpine komponenty. A teď, který zvolit zesilovač nebo zesilovače, protože do kufru chci od Alpinu bassbox. Moje představa byla a to si nedokážu spočítat, zda to bude výkonově atd. sedět. Repro SXS 1757 nebo lepší s vyhybkami (příp. jaké?) , zesilovač MRV F450 5-kanál (příp. jiný?) a bassbox osazený 30cm basákem s výkonem dle zesilovače. Prosím rychle pomoc. Mám možnost koupit ten 5-kanál zesilovač MRV F450 za super peníze nový a nebo dva (4-kanál MRV F340 tuším a nějaký monoblok MRP 350 pro woofer, ale jeté). Díky moc.

o 06.02.2007, 20:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vyhnul bych se kombinaci veci co jsou za super penize a koupil to co se mi bude opravdu hodit

osobne od alpine bych koukal od rady R nahoru
o 06.02.2007, 20:47 | Jirka156
Jasně, ale řada R je trochu moc vysoko. Já bych spíše do řady R. Zkrátka bych chtěl zvolit repro a wooferu k 5-kanálu viz výše.
o 06.02.2007, 23:46 | Martas
Taky ted resim ozvuceni do 156, kup od A jen radio a zbytek neco jineho. Alpine je super firma, ale to neznamena ze umi vse nejlepe. Na zadni repro se vykasli a radeji si penize za ne pridej na poradne komponentni repro pro predek. Umisteni vyskacu od vyrobce v prednich dverich take neni idealni, vyskace budu davat do prednich sloupku. nezapomen na vytlumeni dveri. Nevim kolik do toho chces dat.
o 07.02.2007, 03:48 | audioves.cz
Vse je otazka kolik chces investovat. Ale podle toho co od toho ocekavas : chci vskutku kvatní značkový "musik" - tak opravdu koukej od rady "R" nahoru.
o 07.02.2007, 15:57 | Jirka156
A proč nedávat zadní repro u čtyřdveřového sedanu? Investovat chci ne naráz, ale postupně odhadem 40tis. Možná i víc, ale postupně a dávat do auta komplet někdy v létě. Vytlumení je jasné. Jen bych potřeboval nějaké foto jakým stylem. Jsem laik, tak prosím o shovívavost.
o 07.02.2007, 16:35 | Martas
Pokud vozis hodne lidi i vzadu, tak si je tam dej. Jinak je urcite lepsi investice do kvalitnich prednich komponentnich repro - co se tyce kvality reprodukce a podani prostoru. Co se tyce tlumeni, tak si to radeji nech udelat nekde u odborniku, urcite se to vyplati!
o 07.02.2007, 16:40 | Martas
Behem brezna, dubna bych mel mit 156ku snad hotovou, neni problem se sejit, aby jsi mohl mrknout a poslechnout. Vice po mailu
o 07.02.2007, 18:41 | Martyn
Tady jsou pic vytlumenych dveri 156ky od Daimondaie, svoje se mi na starem foru nevim proc nepodarilo najit:( ale mel bych je mit v praci (i kufr) kdyztak postnu jeste..
[ Link ]

[ Link ]

Jinak dostat do kabiny 156ky basy z kufru je celkem umeni:( Ja mel v alfine 600W RMS a dava to podobne jako v coupecku co mam ted 200W:o)
o 07.02.2007, 21:24 | Jirka156
Díky Martyn156 i Martas. Rád si muziku poslechnu. Na kolik příjde takové profi vytlumení auta resp.4xdveří od firmy a samadoma?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.