Navštíveno 988x

potřebuji poradit jak zapojit zesilovač carpower HPB1502 a SW Helix DB12 .Nejsem odborník na tyto věci,tak prosim spise laicky.Vím ,že bych ho měl zapojit do můstku,ale můžete mi to někdo popsat konkrétně na tento zesik(jak zapojit vstupy-cinche a výstupy)Jak a co kde přepnou (spinač na mono atd).Děkuji.Jo jinak ten zes je předymnzován ,ale do budoucna pujde silnější sw.Jinak mě ještě zajímá jestli potřebuji kondenzátor pro tuto sestavu.
stačí použít tlačítko "hledat" nahoře, nebo ve sloupci vpravo. Jistě tu najdeš i stovky dalších zajímavých již zodpovězených dotazů na ktéré by ses jinak také ptal.
Jinak tento zesilovač má naměřeno kolem 333W rms, takže na tento sw je naopak velmi vhodný. Malá rezerva ve výkonu zesilovače se vždy hodí...
Jinak pro zodpovězení snad všech základních dotazů doporučuji tuto poradnu
[ Link ] (snad ji sem mohu postnout?)
doktore, koukni na www.autoaudio.wsc.cz do sekce poradna a určitě najdeš to svoje řešení. Nebo napiš odkud jsi a někdo se třeba ozve, že by ti pomohl...
cha, někdo tu byl rychlejší. No, aspoň že se shodnem :o)
ok chapu,ale zkoušel jsem hledat než jsem to napsal,ale tady to hledání nefunguje,alespoň mě.Nikdy nic nenajde v dané sekci,jen v sekci prodej a to je na nic.
ahoj, pořádně si prohlídni zesík, na každém je můstek zakreslen a věčinou popsán anglicky "bridge" na místě terminálů na reprokabely. Potom už si jen musíš pohlídat, aby jsi woofer nepřepóloval = červený terminál z wooferu na plus zesiku a černý terminál z wooferu na mínus. Toď vše, není to žádná věda. :-)