Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Panasonic CQ-C1313 a repro k němu

o Navštíveno 890x o
o 01.02.2007, 17:35 | jimmy
Zdravím mám toto rádio a potřeboval bych poradit s reprákama.
V autě mám 4 otvory 4x6" hloubka 48mm a tak uvažuju o JBL GTO6427 ale ty mají odpor pouze 2Ohmy, kdežto v návodu k rádiu se uvádí, že zvládne 4-8 Ohmů.
Nevíte jestli je tam mám v klidu dat a nebo shánět starší model GTO6426e který je 4Ohmový a jinak má podobný parametry.

Jinak se zesilovačem nepočítám a kdyžtak až někdy v budoucnu, až budou prachy. Taky se mi nechce nic předělávat, auti je tak trochu veterán a chtěl bych aby vypadalo pokud možno původně. Už to rádio je ústupek a až budou prachy tak půjdu do BECKER Mexico 7948 :-)

Nebo máte nějaké lepší nápady? Pls. poraďte ať už si nemusím za jízdy zpívat ;-)

foto k příspěvku  od jimmy

o 04.02.2007, 02:24 | audioves.cz
2 ohmy na toto radio je uz dost malo. Tam hrozi, ze ho spalis.
V rozmeru 6x4" pouzivam nejvic tyto:
S-462 [ Link ]
nebo o neco drazsi
L-462 [ Link ]
o 04.02.2007, 09:46 | jao01 | Upraveno: 2007-02-04 09:46:52
Sinus Live SL 150 + NEO 13S alebo ( NEO 25S)
o 06.02.2007, 21:57 | P@vel
jen bych tě chtěl upozornit že tvé rádio má pouze výstup na basák, takže jestli nechceš kupovat redukce, tak na zesík pro repra zapomeň. A jelikož jsem toto rádio měl, tak ti poradím že čím levnější repra tím lepší. protože hodně zkresluje už při hlasitosti 20 ze 40ti., nevyplatí se investovat.
nenech se nalákat na "úžasné" repra od prodejců... :-)
o 06.02.2007, 22:16 | audioves.cz
P@vel: on pise ze zesik nechce.
Ja mu doporucil repra za 1000,- co se bezne davaj na obyc radia. Takze predpokladam, ze ty by si doporucil neco za 400,- od vjetnamcu coz uz asi nejsou "uzasny" repra a az bude chtit jiny radio, tak bude opet kupovat novy repra? To mi prijde celkem luxus. To je lepsi koupit pouzitelny repra a kdyz casem vymeni radio, tak to bude dobry ale nebude uz opet muset menit repra.
A ja osobne si uzasny repra predstavuju nejak takto:
[ Link ]
nebo takto
[ Link ]
o 06.02.2007, 22:55 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
No...kterépak auto má tohle kompletní osazení?
Můžu jen a jen doporučit tyto repra
Rainbow KX 6x4.... [ Link ]
o 08.02.2007, 20:37 | jimmy
Dík za rady. Jedná se o Porsche 944, kde si myslím, že absolutní audiofilní zážitky nejsou tak důležité jak radost z točení volantem. Chtěl jsem jen repra pro krátké chvýle klidné jízdy, které by byly v rozumné ceně a kvalitě.
A co říkáte na ty JBL? To jsou tak špatné, že se o nich ani neuvažujete?
o 09.02.2007, 08:23 | HifiBass
JBL jsou dobry repra, pokud mas moznost poridit 4ohmove, tak bych to neresil. Ty 2ohmove by pri nizsi hlasitosti asi nic neudelali, ale pri vyssi hlasitosti by to nedopadlo dobre!

Me osobne hodne prekapily Magnat CarFit 915 [ Link ]

foto k příspěvku  od HifiBass

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2321 sekund.