Navštíveno 944x

Zdravím, Potrboval bych poradit co použít.
Mam radio Clarion DXZ768RMP, SW Focal 21V2, Audison LRx 4,3 a Audison LRx 5,6.
Potřebuji poradit nějaký komp repro do dveří a kterej zesík použít a proč.
Je to moje první instalace.
Moc děkuju

01.02.2007, 18:27 |
prohifi.cz | Upraveno: 2007-02-01 18:28:32
prozatim mi vychazi lepe lrx 4.3 - 1.+2. kanal das na kompa a 3+4 do mustku na basak
do budoucna kdybys chtel ale vyssi kvalitu zvuku, tak by bylo prima koupit lepsi radio, co uridi aktiv a zapojit repra aktivne, pak by se ti vice hodil ten 5.6
muj nazor je, ze bych dal do auta ten 5.6 - je to lepsi do budoucna
pokud bys byl ale presvedcen, ze si chces nechat stavajici radio a nechces uz hudbu dale vylepsovat, pak ti plne postaci ten 4kanal
pokud jde o kompa, mas financni predstavu?
jakou hudbu nejvice poslouchas?
a do jakeho auta to jde?
Je to Vectra C - sedan.
O peníze nejde, ale 10tis za pár je moc.
Poslouchám tvrdší rock, metal (iron maiden, atd) Přítelkyně zase spiš taneční, kterou poslechnu i já. Takže všeho chut. Vím že ten basák je malej na sedana, ale dam ho do kufru k díře na lyže.
Myslel jsem že to rádio je celkem dobrý. Co bys doporučil? Klidně ho vyměním. Měl Jsem před tím Pio 9800BT, ale nespokojenost s ovládáním a BT.
Je to moje první TUS, tak nevím jak dopadnu třeba za rok. Moc peněz v tom topit nechcu.
cvaknu ti tak za hodinku na mail, nejde odpovedet jednou vetou...
nebo jestli muzes, tak mi cinkni - klidne jeste dneska, ze to bude takova interaktivnejsi domluva ;-) (775040814)
dikes. Brnknout ti nemužu, páč bydlím mimo ČR. Skus ten mejl.
Děkuju za ochotu
Ten 4kanal v mustku ma vetsi vykon nez LRx 5,600 na 5. kanalu. Takze bych pouzil ten LRx 4,300.
Kompa:
u-Dimension JR Comp 6
[ Link ] Pokud by si chtel vice laborovat se zvukem, tak pouzij ten
5kanal v aktivu.
Stredobasy - u-Dimension JR 6 MID -
[ Link ] Vyskove repro - u-Dimension Pro XT2 -
[ Link ] Radio je na tvoji sestavu slusny, kldine bych ho nechal.