Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Využití sw,dotaz

o Navštíveno 859x o
o 31.01.2007, 12:56 | Majk-fox
Řeším otázku, jestli je vhodné použít SQ auto sw pro potřeby domácího kina. Někdo říká že ano, protože auto sw je to zamé s použitím klimaticky odolných součástek a nějdo říká, že určitě ne, že to hŕaje pouze v autě. Já bych se spíše víc přiklonil k té první verzi. Protože se mi asi před půl rokem dostal do ruky katalog od české firmy AQ acoustic, je to celkem dobrá značka domácích soustav a používali tam repro DLS, myslím, že to bylo na aktivní sw. Tak bych si to rád ujasnil. Děkuju

o 31.01.2007, 13:16 | Majk-fox
Fakt prosím o radu, řešim nutnou situaci
o 31.01.2007, 13:40 | Majk-fox
To tady nikdo neví????
o 31.01.2007, 13:51 | Escudo
třeba MDS používá pro domácí kina woofery z produkce autohifi jako jádra do aktivních beden a hukot to prej dělá slušnej, ale asi by to chtěl třeba zkust improvizovaně zapojit v nějakym boxu
o 31.01.2007, 13:57 | Escudo
asi jedinej problém co může nastat je impendance, PA maj většinou 8Ohm, ale to asi víš
o 31.01.2007, 14:32 | Majk-fox
Jasně, a o to mi jde. Sehnal jsem modul zesu 160W ale při 4Ohm, tak by se mi´4 Ohm PA těžko sháněl. Použiju tedy auto sw.
o 31.01.2007, 14:33 | Majk-fox
Stejně jako Magnat dává svého agressora do aktivních sw pro home cinema.
o 31.01.2007, 18:24 | wattman
se pta na rozdil mezi home a autohifi a najednou ctu PA...??
To je zase profi-vite kluci?............:))))))
A kloudny PA se dodavaji i ve ctyrech ohmech.

Tudle tady psal nejaky strejda,ze jako v aute se siri vlny uplne jinak-to jsem se jako smal....
Spis zalezi na repro-Home Hifi se delaj jak ve 4,6 a 8ohmech.Jednou jsem mel 12" Pincka na kinu a nebylo to vuubec spatny.Spis se divej na citlivost,nez na nejaky prikony ve stovkach wattu.
A treba takova ta Beyma 12BR70-dokud hraje tak asi neni spatna v 70ti litrech BR.Ale obcas si nejak tukne o polovy nast.,ale da se opravit....:))))))
Fakt.
Tak pa
o 01.02.2007, 08:24 | Majk-fox
Hm, jenomže Beyma má 8ohm a já potřebuju 4ohm, protože jsem sehnal modul zesu 4ohm, pokud bych zapojil 8ohm tak ztratím výkon.

wattman: A kde sehnat 4 Ohm repro???
o 01.02.2007, 11:13 | Majk-fox
[ Link ]
Co třeba tohle?? Myslím, že by to bylo pro sw home cinema docela použitelné. Skvělá značka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.164 sekund.