Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výběr subu

o Navštíveno 1099x o
o 30.01.2007, 21:36 | klayman
Čau. Potřeboval bych poradit s výběrem subu do Peugota 206 CC. Jde o to, že potřebuju nízkou ozvučnici (24cm) aby se mi to vešlo pod staženou střechu. Prozatím mám rádio : JVC KD-AVX2, kompa : Infinity kappa a zesilovač Infinity Infinity REF7541a. díval jsem se třeba na Ground Zero Radioactive GZRB 25X nebo třeba vzít Infinity KAPPA 102.7W a udělat na něj uzavřenou ozvučnici. Nevím jak sou na tom tyto suby kvalitativně. Jinak poslouchám téměř všechno ale spíš taneční hudbu a cena by se měla pohybovat +/- okolo 6000,- i s ozvučnicí. Díky za názory.

o 30.01.2007, 21:37 | klayman
Tady je ten GZ

foto k příspěvku  od klayman

o 30.01.2007, 21:44 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nejlepsi by bylo udelat ozvucnici namiru
o 30.01.2007, 22:28 | audioves.cz
Souhlas s kralem, u takle specifickyho auta to chce udelat na miru.
o 31.01.2007, 13:50 | klayman
Takže myslíte. že třeba ten GZ by nebyl vhodnej? protože ten by se mi tam celkem bez problémů vešel. Myslíte že je tedy lepší udělat box na míru přímo do kufru auta než tohle "řešení"?
o 02.02.2007, 15:37 | klayman
Měl by ještě někdo nějaký názor prosím? Co ten GZ?
o 05.02.2007, 17:09 | Deathrabbit
Ten GZ som počul... hral velmi pekne. Je to urcite dobry basak, ale vzhladom na to co chces by asi fakt bolo lepsie urobit niečo na mieru. V origo bedni mas viac-menej istotu ze to bude hrat najlepsie ako sa da, ale ak urobis, alebo si das urobit kvalitnu ozvucnicu, tak mozes docielit to iste, a este aj usetrit miesto...
o 05.02.2007, 17:32 | DevoteeG2
Klayman: Zdravím, tenhle by se ti tam nevlezl? [ Link ] Jinak jestli bydlíš v Radosticích u Brna, tak bydlíme jen pár km od sebe ;)
o 05.02.2007, 22:52 | klayman
DevoteeG2 : Ten radical audio vypadá fakt lákavě ale boužel se mi tam nevejde:( A odkud jsi přesně? To už jsme se určitě někdy na silnici potkali.
o 05.02.2007, 23:00 | klayman
Deathrabbit : Ten GZ se mi hodně zamlouvá ale ještě si přeměřím kufr ať zjistím kolik mi to zabere místa. Kouknu i po samostatným subu ke kterýmu by se dala postavit vhodná uzvučnice. Napadá tě něco? Boužel nemám prostředky např. na phase evolution aliante 10Si. Ten by byl asi ideální. Potřeboval bych se vejít do Těch 6000,- i s postavenou ozvučnicí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.