Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > D: Inst.Porsche Boxster

o Navštíveno 990x o
o 29.01.2007, 15:43 | Escudo
Známej by se rád vrhnul do míň náročný SQ instalace do Porsche Boxster, před koupí někdo vybrakoval origo hudbu, takže to teď nějak napravit. Většinu komponentů bude mít svejch, určitě rádio, zesilovač by měl možnost si taky sehnat dobře sám, tlumení Dynamat Extreme, ale potřeboval by pomoct hlavně s pořádně udělanejma doorboardama, origo jsou 13cm ve dveřích a 10cm v palubovce, koukal jsem na to a neměl by to bejt nějakej velkej problém, ve dveřích neni ani tapec, jen tvar potaženej kobercem. Sub neni vůbec kam dát, takže bych to viděl na to dát do dveří 16cm kompa s kickama, je tu někdo z Prahy a okolí kdo by udělal instalaci? Investice je počítaná tak 20-30 tis. na repro a zbytek co bude vše třeba

o 29.01.2007, 15:46 | martan01
kral007
o 29.01.2007, 15:46 | choze
není problem udělat ale jsem z české lípy
o 29.01.2007, 16:14 | Escudo
martan: jasně, už jsem mu psal

choze: to je štreka, většinou je v jednom kole, takže ideál by byl Praha nebo blízký okolí

oboum díky
o 29.01.2007, 19:38 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jdu se podivat na mail, boxter jsme uz delali
o 03.02.2007, 22:56 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
:-)

escudo: no v patek jsem mluvil s majitelem, byl jsem u neho protoze jsme neco shanel, kdybys rekl ze je to pro Ondru tak hned jasno, se zname :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1741 sekund.