Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ground Zero?..atd!-Part2

o Navštíveno 1115x o
o 29.01.2007, 08:36 | Piskoteek | Upraveno: 2007-01-29 08:41:39
No ani nevim jak bych začal protože se toho stalo od prosince strašne moc.Par z vas co tu brouzdáte určite četlo příspěvek od Venita- "Ground Zero?..dekuju pekne! " nechci se k tomu už moc vracet spíš se dneska chci zaměřit co se stalo potom. Diky Venitovi se o mojim problému s zesíkem od GZ dozvědělo hodne lidi..A jeden z nich byl MR.Loony ktery me kontaktoval a potom se postaral o výmenu mojeho zesíku.Zes teda putoval do Brna do Autodaxu ubehlo asi 14dní...25.1 me na pošte čekal druhej kousek kterej ted odpočívá pod poselou než přijde novej sw Hertz..

Jsem rád že to dopadlo jak v pohádce s dobrym koncem a proto bych chtel poděkovat MR.Loonymu a firmě Autodax.cz že se později zachovala v dobrém světle a taky velké diky patří človeku bez kteryho by žadná pohádka nezačala takže DIKY Venito...doufam že jsem na nikoho nezapoměl...Přeji hodně km bez nehody a at hudba ve vašem 4kol.miláčkovi (nebo záchodu) pěkne hraje...Práci čest

foto k příspěvku  od Piskoteek

o 29.01.2007, 08:38 | Piskoteek
pár fotek z 25.1.

o 29.01.2007, 08:38 | Piskoteek

o 29.01.2007, 08:39 | Piskoteek

o 29.01.2007, 08:39 | Piskoteek

o 29.01.2007, 08:48 | Piskoteek
Omlouvám se za chybky,háčky atd..valim do práce (obrz. 1)tak jsem to psal rychlostí světla..diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.