Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kdo si hraje-nezlobi-2

o Navštíveno 1180x o
o 28.01.2007, 23:36 | TomasSI
tak som sa snazil tento weekend dokoncit nas maly testik "velkych"zosikov a podarilo sa.Za pomoci Ricciho a Vikyho teda CRXmana sme maly moznost porovnat na zostave ktora je uvedena v minulom prispevku zosiky Brax X1000 a Genesis DualMono.To poradie ktore niektori z vas uviedli v predchadzejucom prispevku" Kdo si hraje-nezlobi-1" trocha poupravim.Stale tu koluju nazori ze Brax patri medzi to najlepsie v High-end zosikoch.je to svata pravda,ale! su tu aj ine znacky napr.GENESIS ktori v nasich koncinach pozna par vyvolenych a pocuvat ho mohla este mensia skupinka nadsencov.k tomuto porovnaniu ma priviedol fakt ze hladam zosik na napajanie stredov a vysok pre system F.Beryllium n7+Pio DEX v Bi-Amp zapojeni.Po vybornich referenciach zosikov Brax vo svete som myslel ze to bude viacmenej jednoznacne.Ako prvy teda zaujal svoje miesto.Prve tony boli velkym prekvapenim lebo som doteraz nepocul tak kludny a "hrejivy"zvuk.Skusali sme rozne nahravky od Ramstein az po Diana Kroll a prezentnost sa nedostavila ani pri vysokych hlasitostiach.Dokonca som musel zvysovat uroven na vyhybke. Basy boli pevne a dorazne a detailov tiez ponukol za hrst.Konecne zosik ktori nereze usi.Po tejto skuske prisiel na rad Genesis.Po prvych sekundach hrania sme nespozorovali vyrazny rozdiel len stredov bolo akosi viac.Na sekundu sme si z Riccim pomysleli zasa klasika,jeden z tych lepsich, ale toto trvalo skutocne len par minut.Cim viac sme ho pocuvali tym vic sme si zacali vsimat detailov ktore Brax akosi zjemnoval. Uz len rozdiel v strednom pasme bol v tejto triede velkym skokom k lepsiemu pretoze ich bolo akosi viac," v dobrom slova zmysle".Ta kristalova cistita z akou hra tento drobcek je neuveritelna a to v celom pasme. Stredne pasmo ponuklo skutocne viac detailov a na referencnich nahravkach od "Chesky records" som mal pocit ze vokalista sedel priamo predo mnou.Vysky sa prezentovali podobne,vela jemnych a v porovnani z Braxom cirejsich detailov.Po tejto skuske je Genesis mojim jasnym kandidatom a favoritom vdaka svojej kristalovej cistote a nezamlcani ani tych najmencich detailov.O lepsom zobrazeni priestoru nehovoriac.Hold existuju kusky ktore na prvy pohlad nevzbudia velku doveru ale ten dalsi pohlad je o to prijemnejsi.

o 29.01.2007, 01:21 | prohifi.cz
2 TomasSI: moc pekny clanek!

troufnul by sis jeste porovnat Genesis DM s DLS A3? to by me moc zajimalo - nekonecny souboj :-) tusim, ze jste jej take meli k dispozici

o 29.01.2007, 08:04 | TomasSI
Genesis DualMono z A3 sme uz porovnavali a dokonca bol testovany v slovenskom AH 3/2006 skutocnymi netopiermi a verdikt bol v prospech Genesisu prave kvoli jeho neagresivnemu podaniu, muzikalite a univerzalnosti. Genesis dostal 34 bodov zo 40 a A3 dostala 33 bodo Proste A3 hra skutocne vyborne ma viac stavy ako Genesis ale nesadne si z kazdym kompom. Genesis ten prejav cely zjemni.
o 29.01.2007, 08:22 | TomasSI
Mna by skor zaujimal iny duel.A to SINFINI Amplitude vz.GENESIS DualMono.Toto by bola ozajstna chutovka. Ma niekto skusenost? Je niekto ochotny zapozicat Sinfoni aj na kauciu z tym ze ak bude lepsi kludne ho kupúim?
o 29.01.2007, 22:10 | Ricci
Ryves, nekonecny suboj medzi A3 a Genesisom Dual mono nie je,len Gen sa hodi zvukovo k viacerym kompo systemom ako DLS, lebo nema tak vyrazny prejav, napr, kombinacia Focal + A3 nie je ziadnou vyhrou vdaka tomu, ze A3 zvyraznuje vyssie stredy a pasmo vysok, aby bol zvuk na prve pocutie lubivejsi,ale po dlhsom case uz unavuje...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.