Navštíveno 979x

Ahoj které rádio v této ceně by bylo nejlepší hlavně na mp3 a FM. Alpine a Clarion asi budou mit nejlepsi zvuk a Kenwoody zase mivaji hodne dobre tunery
repra jsou Rainbow SLX 265 deluxe, ale mozna pujdu jeste výše pokud to dostatecne nezlepsi to radio
tak do tydne dorazi par kousku techto radii :
[ Link ] na eshopu jeste nejsou, hodim je tam az dorazi, nebo dalsi info zde:
[ Link ] myslim, ze to je hodne povedene radio a uz JVC 722 v testu porazila zvukove tusim pioneer a alpine; cena bude jeste kousek pod pixmanii

27.01.2007, 17:56 |
wolf myslim ze lepsi zvuk ma pioneer takze hledej i u nich vetsina carhifi se sklada s radia pioneer a pak komponenty to uz je jedno ja mam pioneera a nemuzu si na zvuk kvalitu atd stezovat.
No z Pio delany instalace jsou, ale pouze z DEXe a to jeste propojeny s procesorem DEQ, coz je HIGH END a dosti draha zalezitost! Okolo 10t. bych se snazil najit jetou, ale zachovalou A 9835, nebo jeste lepe A 7998. Mozna budes muset lehce pridat. Z Clarionu koupis kdyz budes mit stesti lehce jetou 958 nebo 858. Mrkni na ebay, tam se obcas neco najde za podobne penize. Pio za 10t. bych nebral.
2 wolf: ono prave ze testy mluvi trosku jinak - JVC Pioneera zvukove porazi, nehlede na potencialni obcasne problemy s Pioneerem pri pripojeni na zesilovac - obcas s tim ma Pioneer problemy - ruseni atd.
V Praze je jeste na prodej jedna posledni NOVA ///A 9835 :-)
Cena je snad 14T
zkus kouknout na Kenwood KDC W 808 nebo KDC W 8531.......ceny kolem 10500,- (výprodej z předváděcího panelu).....danový doklad a záruka samozřejmostí....kontakt na mě je v profilu...
Taky tu mám Kenwooda KDC-W8531, cena je 12990,-, ale taky bychom se dostali na nějakou podstatně lepší.