Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SWIFT - Rada New Car Repro ?

o Navštíveno 1060x o
o 26.01.2007, 20:14 | imax
Zdar lidi ... resil tady nekdo audio do SWIFTA??? Chtel bych se zeptat na original radio co se tam montuje, jaky s neho leze zvuk, jestli ma vyznam mnenit predni kompa, (chtel byc dat Helix DSK130), casem to bude pribyvat!
jeste by mne zajimalo jestli vymene repra muze nejak ovlivnit zaruku na nove auti ?

foto k příspěvku  od imax

o 26.01.2007, 20:16 | imax
tyhle repro tam chcu dat ..... jaky prumer maji origo repro ve prednich dverach?

foto k příspěvku  od imax

o 26.01.2007, 23:03 | mishan
myslím, že svišták by si zasloužil lepší kompa ;-) radši přidej pár stovek a kup lepší...
o 27.01.2007, 00:15 | imax
a co by ste radili? Ted jde spis o to jestli vymenou repro nestratim zaruku na auti
o 27.01.2007, 12:07 | bitmap
Myslim, ze kdyz to nejak nezprasis, ze si toho nikdo ani nevsimne, cili toho bych se neobaval. Kdyz tam jsou kompa, to staci prehodit kus za kus do origo der, ne?
Btw, tyhle DSK 130 budu mit na prodej, tak kdybys mel zajem, tak se ozvi.
o 27.01.2007, 12:08 | prohifi.cz
reproduktory bych dal jedny z techto :
[ Link ]
[ Link ]

ohledne zaruky si nejlepe zavolej k nejakemu prodejci techto automobilu, ten ti to rekne presne
o 27.01.2007, 12:13 | imax
bitmap: a za kolik? njn .... jenomze ted jde o to jak dat tapec dole? ... na tomhle auti sem to jeste nedelal, mate nekdo skusenosti?
o 27.01.2007, 15:47 | wattman
Nedavno jsem to take resil-a bylo mi receno,kdyz nebude zasah do dveri(plechu)a nebudou se strihat draty(napojit na konektory),tak je sumak,ze shodis tapec.
Ale nebylo to teda u Japonce.
Suzuki je puzzle jako kazdy auto z japonska-takze nebude problem tapec sundat-hlavne u toho premyslet a pak ani nevylames zadny cudle.Na rozdil od Evropskejch aut!
o 29.01.2007, 11:53 | Fresh
tady mas jak to vypada u me
[ Link ]

[ Link ]

jinak par info. Original radio je Panasonic, dle kamarada, ktery mi ho predelaval je velmi moderni a dobre zpracovane (co se tyce obvodu a soucastek) a ten jen tak neco nepochvali, ja ho mam upravene tak, ze je vyndanejkoncovej stupen a jsou tam udelane cincove vystupi.

velikost reproduktoru je 16,5 cm
v prednich dverich je pomerne mala montazni hloubka (mezi reproduktorem a stazenym oknem), proto tam sou reproduktory s malou montazni hloubkou.
v zadnich dverich je okno kratsi, takze se nestahuje az k reproduktorum a proto se tam vejdou s normalni montazni hloubkou.

ty reproduktory co tam mam jsou GZero a po vytlumeni me chvili hrali na to origo radio bez zesilovace a nebylo to spatny, oproti serii to byl nehoraznej rozdil, ted tam mam 4kanal a 2kanal oba HarmanKardon a je to jeste o dost lepsi.
o 29.01.2007, 22:01 | imax
FRESHI ... woe ty si muj clovek ... kdyz tak mi pisni na icq: 278-679-054 , ted mam hodne povinosti, ale na neco podobnyho se chystam :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4058 sekund.