Navštíveno 1061x

Clarion DXZ 558 RMP versus JVC KD-G722
Ktere je lepsi ?

26.01.2007, 13:00 |
choze podle mě po zvukové stránce Clarion
Vybiram radio do dodavky.:
1-Lehkost ovladani
2-Mp3-rychlost nacitani CD
3-Zelene podsvicveni
4-Nerozhoduje pocer RCA.
4-Doplnkove funkce???
clarion ma horsi prijem,tak ze by to chcelo kompromis,najlepsia volba v tomto pripade bude asi pioneer

26.01.2007, 13:13 |
clown | Upraveno: 2007-01-26 13:15:41
s DVD JVC je nacitani AUDIO CD super .. :o)
jen se bojim, ze tyhle radia k sobe budou dost blizko zvukove ..
sice je to skoro pul roku co jsem mel doma 758, ale mnoho rozdilu s dnesnim JVC vyssi rady nepoznavam .. narozdil od Alpiny co byla mezitim :o)
u JVC mam tuner typ III (neznam oznaceni) a mohu rict, ze je hooodne pred alpinama ... :o) antenu mam v bocnim skle

26.01.2007, 13:21 |
All A podle mně jsou po zvukové stránce hodně podobné. osobně bych v tomto případě volil JVC.
Takze porad 50 na 50 :-((
To Tomas Sl jenze jake pio ?
U Clarionu se mi nelíbilo nastavení podbarvení (píšou spoustu možností, ale bylo to zklamání). Navíc čitelnost displaye není taky žádná hitparáda.
JVC mam a spokojenost. vše bez problémů :o) jak zvuk, tak načítání i poškrábaných CD, tak i příjem rádia. Nastavení intuitivní poměrně dobrá ergonomie. Clariona bohužel neznám.
Clariona neznam, ale mel jsem nizsi radu JVC a spokojenost nejvetsi. Precetl vsechno a rychle. Mel jsem KD- G411
A co jsi pockat na novinku ?? Ale jek dlouho cekat ??
Alpine 9871r
Cena Clarika 4t Novej !!
Cena JVC je hodne podobna :-)

2 martan01: muj nazor znas - JVC 722 ;-)
zalezi na penezich, stoji teda skoro 2x tolik, ale hodne se mi ted libi JVC SH1000
JVC je super, ja uz si jiny radio nekoupim. Prijem radia super, cteni CD super(jeste se mi nestalo aby nenacetlo), nacitani samotny je rychly. A to usb se da taky pocitat jako vyhoda.