Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada BP Bremen mp74

o Navštíveno 642x o
o 24.01.2007, 19:12 | Petr TP
Prosím o radu, kolik má toto rádio výstupů, všude v popisech se uvádí sub out a center out a v návodu (na Ryves stránkách je 4*RCA out), je to jeden z kandidátů na koupi ale potřebuji 6* RCA out, díky Petr

o 25.01.2007, 15:14 | Shr3k
1. Už je na světě MP76.

2. Má klasický ISO konektor, ke kterému koupíš adaptér, 4xRCA konektory LP,PP,LZ,PZ + 1xRCA subwoofer + 1x RCA center (nevím na co je tam ten center, jestli je tam kvůli handsfree/navigaci a jinak se do něja pouští nějaký střed - těžko říct, jestli to má Dolby Pro Logic procesor, je to možné protože to má typické efekty příznačné pro Dolby).

6 RCA (kupříkladu na aktivní provoz) + 1 RCA pro subwoofer to rozhodně nemá, nicméně to nepovažuji jako závadu, neboť to má samovyměřovací parametrický ekvalizér a navíc i maskování hluku.

Jako podle mě není lepšího autorádia pro skutečné použítí v autě. Mám Alpine s procesorem, umí DVD, DVD Audio, mám k tomu připojený iPod, ale: tuner nestojí za nic, nemá to GALA a že bych byl schopný bez analyzátoru nastavit RTA křivku na míru použitým komponentům a interiéru, o tom si nachám zdát. Stejně tak o nějakém maskování hluku motoru pomocí generování tónu s opačnou fází. Moje další auto tak dostane Blaupunkt.
o 25.01.2007, 20:14 | Petr TP
Vím že už je 76, čekám jestli nebube na 74 nějaká akce ale když ne tak asi vemu 76, podle údajů je to asi dobrej stroj, předpokládám že výstupy budou mít oba stejný. Píšeš že to má 1sub out, já mám na basy 2 dvoukanály do můstku, nemám ani neuvažuju o aktivu ,nevím jestli to nebude problém takhle ten jeden sub rozvětvit , jinak dík, Petr
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.