Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Silné "Lupnutí" v reprácích

o Navštíveno 1651x o
o 24.01.2007, 18:19 | Syrup
Mam problem, a nevim cim to muze byt.

Nastinim pripad- nekam prijedu, vypnu motor, radio necham bezet. Klicek je porad v zapalovani, radio hraje, pak otocim do predstartovni pozice, a pri nastartovani se ozve v repracich docela rana. Radio se znovu "zapne" a pak hraje vsechno OK.

Asi to bude radiem, mam ted jiny a predtim to nedelalo, otazka je jestli to pripadne nemuze neco poskodit nebo tak. A taky jestli se s tim da neco delat?

o 24.01.2007, 19:02 | Ricci
1: pokles napatia pri starte
2. Nie je prilis "zdrave" pre audiosystem startovat so zapnutym audiom...
o 24.01.2007, 19:15 | etnies
A neni tvoje radio nahodou alpine?
o 24.01.2007, 19:59 | Syrup
etnies: no jasny, mam Alpinu 9812RB. Proc, stavalo se ti to taky?!

Ricci: to slysim poprvy, ale neco na tom pravdy asi urcite bude!.. :(
o 24.01.2007, 20:17 | PJ
mě to dělalo taky a bylo to málo nabytou baterkou potom co jsem jí dobyl tak to bylo ok.
o 24.01.2007, 20:34 | Syrup
Baterka je nova, stara asi 2-3 tejdny
o 24.01.2007, 20:35 | etnies
Syrup: ja osobne alpinu nemam ale maj ji kamosi a proste jim to dela pri kazdem zapnuti radia... driv mel kamos pio a to mu to nedelalo takze je to o tom radiu... on je to docela prijemny zvuk asi jako kdyz sepne rele... doma nam to panasonic domaci kino dela taky... problem je ze v aute to mas napojeny na zesik a mas to proklate nahlas to by ten zvuk jendnoho zabil... byt tebou zkusim to co radi PJ s baterkou a pokud to neprestane instaluj si remote kabel na manualni vypinac...
o 24.01.2007, 20:40 | Syrup
me to nedela pri kazdym zapnuti radia, jenom pri tyhle situaci. treba kdyz mam nastartovano a strcim tam radio tak je vsechno ok.

predtim jsem mel taky alpinu, akorat jinou a ta to nedelala .. :(
o 24.01.2007, 20:45 | etnies
Ono je mozny ze ta alpina dela to co moje vez ze kdyz ji zapnu zacina na volume 0 a postupne to zvysuje az na hranici na ktery sem ji vypinal... v takovym pripade by si zadny lupnuti pri zapojeni neslysel ale pak kdyz to jako nastartujes ono se to radio jen restartuje a udela lup bez toho aby snizilo hlasitost... nic spatnyho to nebude ale neprijemny to rozhodne je...
o 24.01.2007, 21:07 | Robo
Mám Alpinu 9813 , zesík Alphasonik a nic takovýho mi to nedělá.Asi před 2-lety jsem měl starší zesík Emphaser a ten při startování "lupal".
o 24.01.2007, 21:09 | Ricci
Syrup a mas radio napojene priamo na baterku???
o 24.01.2007, 21:51 | Luki
Alpina za to urcite nemuze ...zasadne startuju a pak zapinam audio
o 24.01.2007, 23:36 | madaros
mas to chvilku a uz to takhle kurvis... :D

btw kdy se ti vrati kraft ?? :)))
o 25.01.2007, 00:11 | Syrup
Ricci: ne, nemam.

madaros: blbost, delalo to uz kdyz jsem to koupil. Akorat jsem se na to vykaslal.

2 krafty s ambossem putujou uz asi tejden z nemecka a nekde se to zaseklo, uz me to pekne stve, ale ani ja ani hifici z liberce s tim nic neudelaj, zatraceny zasilkovy firmy . :(
o 25.01.2007, 06:03 | Ricci
Syrup. tal potom sa nediv, ze ti to robi,problem nie je v radiu ale niekde medzi sedackou a radiom :-)
o 25.01.2007, 06:06 | RadekFM
jako Ricci
o 25.01.2007, 18:29 | Kmoda
Přesně toto mi dělal i Pioneer když jsem to měl napřímo.Štvalo mě to tak jsem před startem vypnul rádio a po startu hned zapnul.Teď to mám zapojené přes klíček a při startování se samo jakoby vypne a hned zapne a je klid.
o 26.01.2007, 08:49 | RadekFM
Co jsem dal poradnou baterku, tak pri startovani hraje muzika porad, bez broblemu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1883 sekund.