Navštíveno 1161x

Znovu porovnavacka...snad naposledy... (pochybujem :)
Magnat Xpress12
[ Link ] Fusion SW12ES
[ Link ] Ktory sa Vam viac pozdava?
Vopred dakujem za prispevky.
Ani jeden, za ty prachy seženeš velmi dobrý a kvalitní sw. Napiš mi majla na MichalKlimt@seznam.cz
majkl-fox: tak pozor, mel jsi moznost slyset Fusion? ja o tom pochybuju takze az si ho nekde poslechnes tak delej nejaky zavery :-)

22.01.2007, 12:29 |
Hifina 69 | Upraveno: 2007-01-22 12:32:51
Pokud se rozhodujes pouze mezi Mag a Fus.skusil bych Fusion.Take jsem ho neslysel,ale jak rek Majk-fox do 2500 si myslim ze sezenes kvalitnejsi..navic magnat ma v orig oz. asi 60l a B/R pres 30cm..ja bych dnes uz o X-presse netipal ani jointy...
Trosku som sa zmylil... ten Fusion by bol starsia rada, teda:
[ Link ] to Hifina 69: ono jedine co ma este drzi na vazkach je to ze magnat ma citlivost 93dB a ten Fusion 91dB, kedze mu mozem dat len 150WRMS, tak je pre mna ta citlivost dolezita.
to kral007: Suhlasim, kamos ma fusion a je to veeery good, ale on ho ma v origo bassreflex bedni a ja si budem stavat na mieru, lebo mi ide o miesto. Mas skusenosti s vyrobou bedne pre tento woofer, lebo vyrobca udava 41,6 pre bassreflex a 32 pre uzavretu. Kedze na bassreflexe sa pri stavbe da toho dost pokazit, rozmyslal som o uzavretej, ale trosku väcsej ako 32 (nieco medzi 35 a 40) alebo sa mam radsej drzat vyrobcu?
Majk-fox: Aky iny woofer by si za tie "prachy" (preto v uvodzovkach, lebo si myslim ze to nie su az take prachy, resp. je to malo, ale viac nieto teraz :) doporucil?
na tu citlivost nehled, ber to tak ze odpovida skutecnosti a ne jako u jinych vyrobcu kde je nadhodnocena.
encounter jsem delal jak uzavrene, tak BR se sterbinou tak s natrubky
ty hodnoty objemu u BR jsou cca odpovidajici ale u uzavrene to chce mensi
na 12" cca 30-35l a 10" cca15l
par instalaci
spider
[ Link ] evo IX
[ Link ] oktavka - jen dva boxy
[ Link ] ZX
[ Link ] ZX podruhe
[ Link ] celica
[ Link ] a ted je rozestavena xsara komplet Fusion
diki moc...dost si mi pomohol... este by som mal otazocku: Je rozdiel medzi tou starsou a tou novsou radou?
Carpower Blackbass 12" a naděláš parády až až
stary redy neznam, od zacatku 2006 jsou tyhle nove rady a ja mam prakticke zkusenosti jiz jen s nimi, ale nebal bych se
starej model mel tyhle oceneni
'Best Buy 2004' by Revs Magazine (UK) February 2004
‘Best Woofer under 100 pounds’ Revs Magazine (UK) October 2004
takze chybu neudelas ani s jednim
Kral007: jasný, neslyšel sem ho, ale když ho porovnává s Xpressem, tak mi to přišlo jako nešťastná volba. :-)
Majk-fox: Ten Carpower sa mi paci, a urcite je do dobry basak, ale ma 2x200W RMS, a ja mam tak akurat 1x150, urcite by to hralo aj tak, ale pri citlivosti 87 nie bohviejak. A cena je priblizne 2700 Kč.... zdôraznujem KČ! Na slovensku by som ho pod 3200Sk nezohnal.
PS: Je ten Xpress naozaj taka hroza? Aj nova rada? Mal som ho v ruke a kos aj zaves vezeraju celkom dobre a ma aj fajn parametre. Akurat som nemal moznost ho pocut a to je na tom to najdolezitejsie, bez toho to je len o teorii. Ty si ho pocul? Tu novu radu myslim....
Tak pokud se jedná o tu citlivost, tak bych se nebál. Je pravda, že blackbass je potřeba nakrmit alespoň 2 x 200
A to mu ja bohuzial dat nemozem... mozno v buducnosti :)
Deathrabbit: vem Fusion ;-) králík s tou značkou má zkušenosti, takže určo nekecá ;-) a mě se taky líbí.... já ososbně bych šel ofšem do Powerbasse, ale výběr si dal ty...takže FUSION.......magnat je už OUT
JJ, jako mishan, powerbass je fajn
Este by som to videl na RF P112S4... aj ten si viem zohnat za fajn cenu a paci sa mi viac ako ten fusion (aj by sa hodil ku autu :), len ma na nom odradza ta citlivost a divny zaves.
P1 ne, kdyz RF tak od P2 nahoru
Preco nie? Viem ze najnizsie rady u kazdej znacky nie su nic moc, ale kamos co montuje muziku do aut mi z tych troch radi jednoznacne RF. Nejprv navrhoval ten Fusion, ale vyskytla sa moznost na RF...
Samozrejme chcem vediet aj ine nazory na ten woofer
P1 neni zadnej zazrak, P2 je proti vyrazne jinde
Tomu rad verim (ved je to vyssia rada), ale je vyrazne jinde aj cenou. Este som rozmyslal aj o Helix DB12 (keby mi v shope u nas spravili cenu), ale ma 250Wrms a ja mam volnych len 150Wrms...
kdyz si poridis Fusion budes spokojenej, kdyz P2 tak taky nehlede na to ze oba snesou vic nez se pise
pre upresnenie, mam zosik BOA-RL40
[ Link ] (nic moc ale mne staci) a nikde na nete som nenasiel kolko Wrms dava v mostiku, nieje to ani v papieroch. Ja odhadujem ze to bude najviac 150Wrms...
Tak nakoniec som po prehovarani kamoša kupil RF P1, mam ho v 35l uzavretej a som velmi spokojny. Este nie je rozohraty, ale aj tak hraje uzasne... teda aspoň pre moje uši :)