Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké rádio + repro?

o Navštíveno 661x o
o 20.01.2007, 21:18 | nickname
Tak jsem se odhodlal, že začnu s nějakou muzikou, tak prosím poraďte komponenty. Nechci to uspěchat a chci to udělat poctivě, takže začátek bude rádio + repro do předních dveří, tlumení a zesilovač, na víc teď nejsou prachy. Pak bych chtěl sub. Repro dozadu bych řešil až na konec. Rádio bych bral 7500 - 8500,- ( díval jsem se na pio DEH-P6800 MP, nebo nějakou alpine v té ceně ) a repro komponenty 16,5 tak kolem 5000,- ( 100 RMS ? )Zesilovač jsem se díval na helix dark blue 4 ( 4kanál, ať je nachystaný časem na zadní repro ) nebo něco kolem 5000,- Ale nechám si poradit, proto sem píšu. Mám rád spíš pohodu jako Skye ( Morcheeba ), Cranberries, Meat Loaf a tak...Líbí se mi dlouhé táhlé basy, nějaké housle nebo jiné smyčce se mi ve skladbách taky líbí. Dík moc za rady. P.S. Značka BM ( Boschmann ) znáte? Ve městě je prodejna a prodavač chválil do nebe :)) ale.....

o 21.01.2007, 00:55 | prohifi.cz
ja bych vybral toto autoradio :
[ Link ]
(behem tohoto tydne u nej klesne cena, jeste nevim presne jak moc)
- jeho predchudce JVC 722 vyhralo test a hraje velmi dobre - zrovna dnes jsem ho poslouchal v jednom aute a moc mile mne to prekvapilo, u Pioneeru byvaji obcas problemy s rusenim, tolik je nemusim a Alpine nebo Clarion se tezce shani v teto cene se 3 vystupy s vice nez 2V napeti na RCA

podle tveho stylu hudby potrebujes prijemne vysky u komp. reproduktoru, takze bych vybiral z :
[ Link ]
nebo
[ Link ]
- oboje umi zahrat i rockovou hudbu velmi dobre
nebo zkusit sehnat pouzite DLS MS6 a mel bys moc dobre reproduktory

u zesilovacu bych se urcite nebranil Helixu jak pises :
[ Link ]
nebo
[ Link ]
a nebo cerny kun, tam bych hodne premyslel
[ Link ]
- tady je ta kvalita hodne zajimava a i vykon do budoucna mocmoc pekny

jeste me napada dost veci, tak kdyztak napis na maila nebo na icq (nebo zavolej :-) ) a proberem to - mam tuhle hudbu taky rad, tak uz trosku tusim jak na ni :-)
o 21.01.2007, 10:25 | SilverGhost
Autorádio by mohla být Alpina 9847, je to dobrý kousek a má 3 RCA výstupy.
Přední reproduktory bych použil Rodek RC165, hodně dobře hrající reproduktory a s cenou jen 4800 Kč. Čtyřkanál bych klidně použil od stejné firmy R4100A2, který stojí 8400 Kč, ale určitě by se na něj dala udělat nějaká zajímavá cena. Má dostatek výkonu i výborný zvuk, takže rozhodně dobrá volba.
Jinak podrobnosti o nich najdeš u mě na webu www.corner.cz nebo mi napiš na mail a můžeme to ještě dořešit.
PS: Ještě si tu nenapsal, do jakého by to bylo auta, jestli se tam hluboké 16tky vůbec vejdou.
o 22.01.2007, 17:19 | nickname
díky za rady, uvítám další. Nějaké nabídky přišly mailem, tak řeším i tam. Rozměry mě nezajímají, laminátu se nebojím. Je megan 97 hatchback
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1732 sekund.