Navštíveno 1391x

20.01.2007, 09:17 |
kupis [ Link ] [ Link ] Kterýmu z nich by jste dali přednost? Na Clarionu mě láká usb, ale zase Panas mi přijde kvalitnější. Nejlépe někdo osobní zkušenosti.
Panas nejni spatnej,ale ja bych volil Clariona. Zalezi take jestli potrebujes vystupy na zes. Clarion ma jen 1par...

20.01.2007, 11:10 |
kupis vždyť u tohohle Clariona píšou 4ch output, tak by měl mít dva páry, ne?
rekl bych, ze clarion na tom bude zvukove lepe, volil bych clariona
a nebo JVC 721 nebo 722 - ceny u nich pujdou ted zase kousek dolu, kdyztak napis na maila nebo icq ;-)
nevim ale na tech strankach pisou .RCA:1pary

20.01.2007, 12:05 |
kupis tak vážně nevím, tady zase píšou něco jinýho:
[ Link ] nemáte ho někdo doma, ať to rozlousknem?

20.01.2007, 17:24 |
mishan | Upraveno: 2007-01-20 17:29:31
já ho mám doma v krabici, co chcete vědět?
tady pár foto. takže Hifina69: nemáš pravdu, má 2 páry výstupů a jeden vstup, tady je důkaz

20.01.2007, 17:58 |
kupis to mishan: Tak je to vyřešený, díky. A máš s ním nějaký zkušenosti nebo ho nepoužíváš? Zajímá mě třeba, jak rychle funguje to usb. třeba když ho připojím, tak za jak dlouho se načte. A takový to všeobecný info - spokojenost nebo ne.
A otázečka na prodejce: Kdo ho umí nejlevněji?
Kupis: zkušenosti zatím nemám , je pro kámoše, ale ted čeká na prachy, tak ti info podám až to budem instalovat, což bude až 15.2. Druhý kus, co jsem bral zatím taky instalovaný není, protože dotyčný ma 2Din radio a nemá moc času, takže to bude taky trvat chvilku, ale poptám se dodavatele, myslím že ho instalované měl ;-)
To mishan ma to volitelne podsviceni ? Nebo jen modre ?

24.01.2007, 15:59 |
prochyq | Upraveno: 2007-01-24 16:01:50
Mam ted doma novy JVC G722 taky s USB. Prekvapilo me, ze to umi z USB jenom prehravat, takze o rychlost prenosu dat "vubec" nejde (tok dat u MP3 je dost pomaly). Zkousel jsem to a pristup k adresarum je rychlejsi nez na CD.
Kdyz jsem se tak koukal kolem a kolem, tak jsem nenasel radio, ktere by melo vlastni vnitrni pamet, do ktere by sis ulozil neco pres USB. Mozna takove existuje, ale asi to neni v zasade potreba.
martan01:ne toto jsou ty nižší modely, tam je jen jedna barva, v tomto případě jen modrá
K sakru to ho nedelaj zelenej nebo bilej ?
nene, bohužel, tohle je jediný model s USB
Já mám Panasonic CQ C 8403 N a hraje mi to dost slusne. taky spusta nastaveni kvality zvuku dokonce 7 band eqalizer, nevim kolik má tento nižší model. Ale je pravda že MP3 se načítají pomaleji. Jinak snad obě nejsou vyloženě chybou.