Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Megavox a BM audio

o Navštíveno 1155x o
o 20.01.2007, 07:47 | Majk-fox
Ahiojda, máte někdo zkušenosti s produkty těchto firem? Maj tady cca rok zastoupení a koukal sem na jejich věci, měl sem minulý týden i woofery obou firem v ruce,přijel dealer, měl sem i možnost poslechu a příjemně mě to překvapilo.Už ste taky slyšeli??

o 21.01.2007, 17:28 | Yawor
já měl od BM audio 6x9, něco ** turbo** něco, magnet jako kráva, výkon údajně něco kolem 350rms...

Každpádně už bych to nechtěl, zvukově teda nic moc...
o 25.01.2007, 23:10 | jakubb
Ahoj, teda ja si zacal kupovat vyrobky BM postupne, nejdriv jsem vyzkousel repra 165, pak ovaly, za ty penize to hraje fakt super, a nakonec jsem skocil i do wooferu a zesaku, a uvazuju az prodam muj autak, pujdu do toho zas, ale nejakej extrem.

Ten clovek co mel oval, je to divny, ale na vykony ovaly je potreba poradnej zesak, pak se muze stat ze to nehraje.

Ale to je jedno, kazdy mame nejakej nazor, ale ja muzu rict ze jsem fakt spokojen, a chvalim si to.

Na americkem webu jsem nasel fotku myslim ze je to z nejake popularni souteze v usa Iasca nebo Uasci za vitezstvi BM.
foto jsem prilozil

cago Jakubb

foto k příspěvku  od jakubb

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3029 sekund.