Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz přední kompa A3

o Navštíveno 1194x o
o 19.01.2007, 21:50 | tomazgti
Koupil jsem si Audi A3 r.v.97 a dnes jsem zjistil že vpředu jsou jen 13 cm repro.Potřebuju tam dát 16cm.Má někdo zkušenosti s montáží popřípadě fotky?Nechce se mi moc kuchat ten tapecírunk...Ve vyhledávači jsem nic nenašel...Díky za rady.

o 20.01.2007, 07:33 | Escudo
už jsem řešil, i kdybys tam dal 13cm, tak jedině mělký, nic jinýho se nevejde, takže buď koupit nebo udělat doorboardy na 16cm, já je budu teď v nejbližší době dělat taky...
o 20.01.2007, 07:42 | tomazgti
Dík za radu.To je přesně to,čeho jsem se bál :-) Ty je budeš dělat z lamina?Nemáš prosím nějaký fotos pro představu?Na netu sem nic pěknýho nenašel...Dík
o 20.01.2007, 08:46 | CarMedia.cz
Zkus kontaktovat ZRALOKA, ten sice dával 13ky, ale s věčí montálžní hloubkou. Musel kvůli tomu udělat taky doorboardy.. U něj to vypadá fajn..
o 20.01.2007, 09:16 | Escudo
buď se plácnout pře kapsu a [ Link ]
nebo já budu dělat MDF kostru a pak asi přelaminovat, takže klasika :o) + samo tlumení dveří
o 20.01.2007, 09:27 | Escudo
tady najdeš instalace, moc jich nebude, ale třeba pomůže [ Link ]
jen tam zadej Audi v položce Auto merk
o 20.01.2007, 22:10 | tomazgti
Díky moc za rady.Ten odkaz je fajnovej...moc pěkný instalace.Chtěl jsem jenom vědět jestli existuje nějakej trik jak dát středobas za tu origo mřížku abych nepoškodil tapec.Ale asi to nepůjde,protože už tam nezbyde žádný místo na vyztužení.Takže asi půjdu stejnou cestou jako Escudo.Kdyby si náhodou fotil během instalace pošli mi prosím foto na mail tomaz.freedom@seznam.cz moc by mi to pomohlo.Jen pro informaci koupil jsem si toto: Je to 1.8T r.v 1997.

foto k příspěvku  od tomazgti

o 20.01.2007, 22:11 | tomazgti
pasaťák: Dík za radu už jsem na to koukal a moc pěkný.
o 21.01.2007, 08:17 | Escudo
tomazgti: počítám že se na tom začne dělat snad během února :o) červená vypadá moc hezky, 1.8T super, máme v A4 a ve vysokejch ot. to jede super, já mám TDI 81kW ´99 viz pod nickem, někam si tě napíšu...
o 21.01.2007, 08:27 | tomazgti
Escudo:Dík...Na tu tvojí jsem už koukal,taky moc pěkná...Kola líbí.Ta turbína jede fakt pěkně,ale už mám domluvenej software tak snad bude lepší :-)
o 26.01.2007, 17:20 | ZRALOK
Ahoj, přesně jak píše passatak, tak jsem také nakoupil 13´ - HIFA, no a magnet je tak velikej, že se tam nevejde, takže nakonec doorborady, plus distanční koružky atd...

Pokud mohu radit a nechce se ti kutat tapec, tak mělké 13´ nebo 10´ velice dobré jsou do GZ, tuším CARACASS je mě v nabídce..

Také jsem nechtěl kutat tapce... no a nakonec jsem očalounil celou káru:-)

Jinak 1,8T super volba!! Není to upsorné TDI,ale ten pocit z jídzy, se s TDI nedá srovnat a ty 2liry benzínu navíc za to stojí!!:-)

foto k příspěvku  od ZRALOK

o 26.01.2007, 17:21 | ZRALOK

o 26.01.2007, 17:22 | ZRALOK

o 26.01.2007, 20:13 | tomazgti
Zralok: Díky za rady.Na tvojí A3 jsem už koukal a moc líbí.Jinak už máš nový kolesa?Právě tedˇ taky řeším co tam dát a pořád se nemůžu rozhoupat jestli 17 nebo 18...Teď jsem dal na turbo blow off ventil a chci jěště chip na 136 kw tak uvidíme co na to poví turbína :-) Ty tapecáky se mi kuchat nechce jak píšeš,takže to asi dopadne tak že koupím ty mělký 13 :-(
o 27.01.2007, 14:18 | ZRALOK
zdarec, kolesa nová jeste nejsou, neprodal jsem ty 17´, takže zatím 18´musím počkat:-)

Bov ventil ož mám,je to mazec, fakt je to znát.. Od koho ho máš? Já od Bidrina s je super! To nachipování mne čeká taky, ale i takhle jede super, chip bych chtěl od BitPowerů:-)
o 27.01.2007, 18:27 | tomazgti
Čus...Ventil mám Raceland a nic moc,no :-( Asi budu muset jít taky do toho Bidrina..Kterej typ přesně máš? Já myslel že ty máš TDI :-) Mě bude nejspíš chipovat kamarád který se tím dlouho zabývá...Škoda že nebydlíš blíž...Domluvil bych ti gut preis :-) Prosím tě nevíš náhodou montážní hloubku těch předních středobasů?Potřebuju vědět kolik se tam vejde abych mohl objednat nový kompa...
o 28.01.2007, 13:18 | ZRALOK
hele nevím přesně tu hloubku, zkus forum Audi klubu... nebo zdejšho prodejce, já ty hfia tam nenacpal,ale mám pocit, že ty jsou 12-14cm hluboké... Jinak pokud ješte nesji rozhodlej, tak Passatak měl super kompa od Sound Streemu - Tarantule - 13´ 100rms...nevím jestli je ještě má..

Nene , já mám také benzín:-) Turbínku - váhal jsem,ale při stejné ceně nafty s benzínem se ta jízde nedá porovnat:-)

Od byidrina jsem zkoušel tři, doporučenej je MKIII tvinport,ale já mám MkIV super!

Odkud že jsi?
o 28.01.2007, 13:37 | tomazgti
Dík za radu :-) Jsem z Chebu,to je docela kousek,no:-( Ty budeš ty boardy předělávat na 16? Mohl bys prosím poslat víc fotos na meil,nebo máš jen ty cos mi sem dával? Kdyžtak tomaz.freedom@seznam.cz
o 29.01.2007, 06:42 | ZRALOK
Zdar, nebudu je předělavat na 16´ proč? ty 13´ hrajou jako 16´ , hrajou opravdu parádně! já už mám osazeno vyzkoušeno hotovo a jsem spokojenej! čeho chceš víc fotek? dveří?
o 29.01.2007, 21:06 | tomazgti
Ahoj,kdybys mohl můžeš mi poslat fotos celýho auta pro inspiraci :-) A ještě by mě zajímalo co tam máš za výfuk a jestli to nedělá moc velkej bordel?
o 29.01.2007, 21:44 | ZRALOK
zítra ti to pošlu z práce...mám tam rychlejší net-- výfuk mám R1 a zvuk je decentní..brumlá si, vy vyšší otáčkách hlubší,ale opravdu decentně..víc je slyšet BOV :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5028 sekund.