Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Original radio Opel vs. Rainbow SLX deluxe

o Navštíveno 867x o
o 17.01.2007, 23:04 | Yiacek
Original radio Opel vs. Rainbow SLX deluxe
Ahoj, ma tu nekdo zkusenosti s originalnimi radii Opel? Mam novou Corsu D, ve ktere je original radio Delphi Grundig, uz jsem vymenil repro za Rainbow slx, ale porad se mi zda ze zvuk neni az takovy jaky bych ocekaval. Nevim jestli muze mit radio az takovy vliv na kvalitu reprodukce. Nema s tim nekdo zkusenosti?

instalace by mela byt oki, dvere jsou peclive vytlumene a vsechny otvory prekryty, ve starem aute jsem mel repro Kenwood PSR 50P na levnem radiu Kenwood a hralo to velmi ciste, podle meho nazoru o neco lepe nez ted ty Rainbow na Opel radiu, hlavne ve stredech. Asi zkusim na chvili prohodit radia. jeste jeden dotaz, zlepsi zesilovac kvalitu prednesu nebo jen zvysi vykon, protoze predzesilovac stejne zustane v radiu a ten ma na kvalitu nejvetsi vliv

o 18.01.2007, 18:01 | Fridom
Skusit jiné radio a zesík, ti zvedne výkon, tak že ti reptro. budou hrát hlasitěji a nebudou skreslovat už při malé hlasitosti jak to u radia bývá. Ale na kvalitu zvuku normal. zesík vliv nemá.
Pokud se pletu rád se necham opravit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.