Navštíveno 2107x

Tak poslední 2 dny jsem strávil instalací Fusion do Celicy v Extrem audiu. Chci poděkovat všem klukům co se na instalaci podíleli. Hraje to zatím slušně a to ještě ani neni pořádně rozehráno-prostě naprostá spokojenost-posuďte samy :-)

pěkný,decentní, ale chtělo by to nějak oživit ,pokud je to hotové, tak je to jakéci takové takové mdlé..... ....můj názor ;-)

16.01.2007, 22:06 |
Borin Vypadá to pěkně, ale na můj vkus málo laminátu :-)))))
:-)))
bylo to jasny, instalace dle prani majitele
laminat nechtel, a pozadavky byly jeste jakztakz pouzitelny kufr, zadni sedacky bez omezeni atd...
poky meli byt vic dotazeny ale pak tam yarisek chel kapsicky tak dostal kapsicky :-)
jeste tam prijdou mrizky a my byly pro podsviceni neony, ktem taky mozna casem dojde :-)
jinak instalace docela rychla
vcera v 9 prijel, v pulnoci odjel a dnes cca 10-17h
takze za dva dny komplet
v realu je to lepsi nez na fotkach :-)
a hlavne casem prijde do celicy jeste neco dalsiho :-)

16.01.2007, 23:30 |
m1tv krasny auti obdivoval sem ho na valkach ....
Moc se mi libi napad s tema zesilovacema.Pekna prace.
Viděl jsem na vlastní oči - SUPER.
Jako mishan - ... je to jakéci takové takové mdlé.........můj názor ;-) !!! Na to jak to auto vypadá z venku.........!!!
Neni to spatny, ale k tomuhle autu se opravdu hodi neco fajnovejsiho, nez koberec, v tomhle pripade by laminat byl to pravy orechovy, zvenku je to nadhera, tak k tomu dodelat kufr v laminu a bude to narez. Doufam, ze si to majitel jeste rozmysli :-)
laminat je okoukanej a ma ho kazdej johanik.... :O))))))))
ja bych spis hledal stejny material jako jsou treba sedacky, taknejak ten intros sjednotit, nebo neco co tu nikdo nema, treba carbon...
Ale Kwalik se s tim popere, on urcite ma nejakej plan B.
nic lepsiho jsem nenasel......

To by k tomu sedělo mnohem, mnohem líp ;o))))))) !!!!!

17.01.2007, 13:16 |
Syrup jako johanik .... je to good, ale ten laminat by si to fakt zaslouzilo, na to jaka je to pecka z venci ..
jako ti nademnou, auto je zvenku pecka, takže by to chtělo i pecku zevnitř!!!!!! a at si majitel kecá co chce, já bych mu to rozmluvil :-)))) ale škoda, že je to v tom koberci, je mi jasné že bylo asi omezení na finance, ale k tomu autu by to chtělo udělat trošku lepší ;-)
pěkný!je pravda že toto auto by chtělo nšco............
Jinak co ten zesák dole nehřeje se?v létě se bude podle mě vypínat??
tesik se nehreje, navic okolo je mista dost
No moc jste mě nepotěšili, ale hlavní je že já jsem naprosto spokojen. Je pravda že s laminátem se dají dělat hezčí kousky, ale taky za uplně jiný ceny. A jak už psal Kral007, moje požadavky (cena, použitelnost kufru a čas) nebyly na nejakou extravaganci. To co sem dal H-honza je krásný, ale na to si pár let jeste počkam, zatím jsem radsi víc peněz investoval do samotnejch komponentů, což je podle mě lepší volba :-)
kamoš ma presne taku istu celicu:D:D:D a tiež ma fusion ale len compa v predu a vzadu.. inak su tam woofre dragster a aj zosik dragster:)

17.01.2007, 22:28 |
Syrup yarisek: tak to je hlavni, ze jsi spokojenej .... btw ted jak na to koukam tak me napadlo ten box treba potahnout tim matrosem z jakyho mas sedacky .. jen tak na to koukam :-)
.... kdyz kouknes o par radek vys tak jsem psal to samy ;O))
Kdyby jsi to radši potahnul černou koženkou, vypadalo by to o hodně líp a nebylo by to drahý ;o))))) !!!!!
nebylo drahy-dobrej ftip-
Tak ten koberec byl asi grátis :o)))) !!!! Je pár způsobů udělat to hezčí a nemuset utratit balík ;o))))) !!!

19.01.2007, 09:50 |
gigo musím souhlasit s Francouzem... koženka není zase tak drahá a určitě se s ní dá udělat hodně parády... šikovný čalouník pod to šoupne ještě nějaký tan jejich matroš a na dotek je to potom měké a hrany jsou potom i pěkně zaoblené. Myslím, že alespoň tohle by tomu prospělo, když už ne laminát...
není to zlý, jen na boku toho SW v kufru se mi absolutně nelíběj ty schody deska díra nic ...
marauder :-)))
no na schodech trval majitel, ze tam bude misto pro lekarnicku a dalsi veci
puvodne melo byt dotazeno vse do kraju
Jako Marauder :-) Možná to šlo vyřešit elegantněji, ale 2 dny je dost málo a to nezbývá na hrdinství moc času, že :-)
ono az nebude tak dulezitej rozpocet, yarisek neco dosetri a treba udelame upgrade :-)))
yarisek: ty zadni sedacky fakt nepotrebujes :-)
....no to má kral007 absolutně pravdu. :-)