Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rušení zesilovače - benzínové čerpadlo

o Navštíveno 1112x o
o 16.01.2007, 09:08 | Matees
Mám opět (stále) problém s rušením hudby. Rádio Pioneer DEH P3630, zesilovač Boss Blade 1600 (4-kanál). Pokud zapojím do rádia pouze jeden pár signálových kabelů (jen přední kompa nebo jen subwoofer), hraje vše v pohodě. Pokud však zapojím oba páry, slyším v reprácích pískání od benzínového čerpadla. Poraďte prosím, co mám dělat. Rádio už jsem zkoušel vyměnit. Mínus jsem tahal i přímo z baterky. Tak fakt netuším, co dál.

o 16.01.2007, 10:44 | Spooky1
Matees: A zkoušel jsi uzemnit zes a radio na jednom místě? Mě to pomohlo (i když nevím jestli to bylo od čerpadla nebo od altíku...)
o 16.01.2007, 14:03 | SEKIN
no jo, Pioneer
o 16.01.2007, 14:13 | tappaja
Cha, opet Pio, proc me to neprekvapuje? Zrejme mas proslehlou pojistku uvnitr radia co chrani vystupy, nedavno to sem nekdo daval vcetne fotek...
o 16.01.2007, 15:07 | Matees
Jak jsem již napsal. Rádio jsem zkoušel i jiné - Panasonic a chovalo se to stejně.
o 16.01.2007, 17:25 | Lukin.xxx
nemaš nahodou překřižene napajeni se signalem nebo jsou blizko sebe??? to taky umi dělat bordel
o 16.01.2007, 17:39 | Matees
signálový kabely jdou středem auta, napájení jde pravým bokem. U sebe jsou kabely samozřejmě až u zesilovače, kde to ale ani jinak nejde.
o 16.01.2007, 21:19 | Lukin.xxx
a je to 100 % palivove čerpadlo ??při zvyšovani otaček se to neměni teda!!!skus odpojit signaly z radia a zapni remote a uvidiš jestli to dělaji kable nebo kostra radia
o 17.01.2007, 06:23 | Matees
Je to čerpadlo, píská to pořád stejně.
Ale nepochopil jsem to s tou radou. Když odpojím signálový kabely od rádia, tak ty repráky, co jsou přes zesilovač hrát nebudou. Pokud se jedná o repráky s normálním zapojením, tak je to OK.
o 17.01.2007, 06:52 | RadekFM
Tohle dela vetsinou kostra, zkus dat na zkousku napajeni radia ze zadu od zesiku, + i -, taky zkus vytahnout antenu z radia.
o 17.01.2007, 14:44 | Kmoda
Matees mám zřejmě stejný problém jak ty.Se zapojenými dvěma páry signálových kabelu v pohodě,se čtyřmi píská.Ale mě to dělá od altiku.Jinak jsem zjistil pokud nechám zapojený jen jeden přední tak je to katastrofa kdy je slyšet jen pískání a to tak hlasitě že není slyšet skoro hudba.Připojím ten druhý přední a pohoda.
o 17.01.2007, 19:03 | Lukin.xxx
mno mi to dělalo i s odpojenyma signalama a chytal to 100%zesik ale ja jsem měl blizko u sebe kabely
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1919 sekund.