Navštíveno 1112x

Mám opět (stále) problém s rušením hudby. Rádio Pioneer DEH P3630, zesilovač Boss Blade 1600 (4-kanál). Pokud zapojím do rádia pouze jeden pár signálových kabelů (jen přední kompa nebo jen subwoofer), hraje vše v pohodě. Pokud však zapojím oba páry, slyším v reprácích pískání od benzínového čerpadla. Poraďte prosím, co mám dělat. Rádio už jsem zkoušel vyměnit. Mínus jsem tahal i přímo z baterky. Tak fakt netuším, co dál.
Matees: A zkoušel jsi uzemnit zes a radio na jednom místě? Mě to pomohlo (i když nevím jestli to bylo od čerpadla nebo od altíku...)

16.01.2007, 14:03 |
SEKIN no jo, Pioneer
Cha, opet Pio, proc me to neprekvapuje? Zrejme mas proslehlou pojistku uvnitr radia co chrani vystupy, nedavno to sem nekdo daval vcetne fotek...
Jak jsem již napsal. Rádio jsem zkoušel i jiné - Panasonic a chovalo se to stejně.
nemaš nahodou překřižene napajeni se signalem nebo jsou blizko sebe??? to taky umi dělat bordel
signálový kabely jdou středem auta, napájení jde pravým bokem. U sebe jsou kabely samozřejmě až u zesilovače, kde to ale ani jinak nejde.
a je to 100 % palivove čerpadlo ??při zvyšovani otaček se to neměni teda!!!skus odpojit signaly z radia a zapni remote a uvidiš jestli to dělaji kable nebo kostra radia
Je to čerpadlo, píská to pořád stejně.
Ale nepochopil jsem to s tou radou. Když odpojím signálový kabely od rádia, tak ty repráky, co jsou přes zesilovač hrát nebudou. Pokud se jedná o repráky s normálním zapojením, tak je to OK.
Tohle dela vetsinou kostra, zkus dat na zkousku napajeni radia ze zadu od zesiku, + i -, taky zkus vytahnout antenu z radia.

17.01.2007, 14:44 |
Kmoda Matees mám zřejmě stejný problém jak ty.Se zapojenými dvěma páry signálových kabelu v pohodě,se čtyřmi píská.Ale mě to dělá od altiku.Jinak jsem zjistil pokud nechám zapojený jen jeden přední tak je to katastrofa kdy je slyšet jen pískání a to tak hlasitě že není slyšet skoro hudba.Připojím ten druhý přední a pohoda.
mno mi to dělalo i s odpojenyma signalama a chytal to 100%zesik ale ja jsem měl blizko u sebe kabely