Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pio 7400 - odruseni mechaniky

o Navštíveno 823x o
o 15.01.2007, 11:51 | u-geen
Cau, neresili jste nekdo odruseni mechaniky u Pioneera 7400? Pri zapojeni na zesik je dost slyset, ale nastesti neroste ruseni s hlasitosti, takze je to slyset jen pri slabe urovni....

Nejde tam nekde neco spojit s kostrou?

o 15.01.2007, 12:35 | Escudo
a předtim ti to u jinýho rádia nedělalo? Já jsem měl v autě nižší i vyšší řady pio a nikdy s tímhle problém nebyl, jestli to nejsou káble nebo tak...
o 15.01.2007, 12:41 | Aloo
Taky mi to dělalo u pio,natáhl jsem novou kostru a ukosřil jsem tělo rada a přestalo to :-)
o 15.01.2007, 18:26 | u-geen
No u tohodle Pio mi to delalo vzdy a jine jsem me jen na repro. Zkusim 77ku a uvidim

Aloo: to telo jsem kostril jeste ve skodovce, tusim ze to bylo malinko lepsi ale nic extra... jeste zkusim.
o 16.01.2007, 00:59 | wattman
To bud rad,ze to je jen ta mechanika a ne piskani a podobne pazvuky:)
Zkus tu kostru,ale u Pia jeden nevi-jsou háklí.....
o 16.01.2007, 09:19 | u-geen
:-D no za jizdy to fakt slyset neni takze me to az zas tak nestve :) zkusim uzemnit vsechno mozny a uvidime
o 15.02.2007, 23:14 | u-geen
vyreseno upgradem radia. jinak kabelama to nebylo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8797 sekund.